صور حب




منتدي صور حب
العودة   منتدي صور حب > الاقسام الاسرية > المطبخ - المطبخ الليبي - المطبخ الشامي

اطباق ولا الذ طريقة عمل طاجن البسله بالبشاميل واللحم

المطبخ - المطبخ الليبي - المطبخ الشامي

إضافة رد
LinkBack أدوات الموضوع انواع عرض الموضوع
  #1  
عضو جديد
 
تاريخ التسجيل: Mar 2018
المشاركات: 124
افتراضي اطباق ولا الذ طريقة عمل طاجن البسله بالبشاميل واللحم




اطباق ولا الذ طريقة عمل طاجن البسله بالبشاميل واللحم

اطباق ولا الذ طريقة عمل طاجن البسله بالبشاميل واللحم






طريقة عمل طاجن البسله
بالبشاميل واللحم








المكونات

¼ كيلو بسلة

¼ كيلو لحمة مفرومة معصجة
جزرة كبيرة مقطعة مكعبات صغيرة

3 ملعقة كبيرة صلصة طماطم

ملعقة كبيرة ثوم مفروم

2 ثمرة بصل مفروم

ملعقة كبيرة زيت
ملعقة بهارات
ملح وفلفل
كوب ميه

بشاميل

طريقة التحضير
1- حطي ملعقة الزيت في حلة<b>
وشوحي فيها البصل المفروم والثوم
وبعد كده حطي شرائح الجزر وقلبيهم كويس. 2- ضيفي ملعقتين من صلصة الطماطم واستمري في التقليب
وبعد كده حطي البسلة والميه والملح والبهارات وسيبيهم شوية على النار
لغاية ما البسلة تدخل في السوي
3- حطي البسلة في صينية
وضيفي عليها اللحمة المفرومة وباقي صلصة الطماطم
وقلبيهم كلهم مع بعض
وبعد كده صبي عليها مقدار من البشاميل
بحيث يغطيها بالكامل
وعلى الوش حطي ببضة مخفوقة مع ملح وفلفل
ودخلي الصينية في الفرن
ولما تحسي إن البشاميل بقى لونه دهبي
طلعيها.. وبالهنا والشفا.




مؤيده بالله

المصدر: بن طلال - من قسم: طبخ - وصفات طبخ - معجنات - حلويات - اكلات شعبيه
?????


اقرأ أيضا::


h'fhr ,gh hg` 'vdrm ulg 'h[k hgfsgi fhgfahldg ,hggpl 'h[k hgfsgi fhgfahldg



رد مع اقتباس
إضافة رد

الكلمات الدليلية (Tags)
طريقة, طاجن, البسله, بالبشاميل, واللحم

أدوات الموضوع
انواع عرض الموضوع

ضوابط المشاركة
لا تستطيع إضافة مواضيع جديدة
لا تستطيع الرد على المواضيع
لا تستطيع إرفاق ملفات
لا تستطيع تعديل مشاركاتك

كود [IMG]متاحة
كود HTML معطلة
Trackbacks are متاحة
Pingbacks are متاحة
Refbacks are متاحة


اطباق ولا الذ طريقة عمل طاجن البسله بالبشاميل واللحم

سياسةالخصوصية


الساعة الآن 05:49 AM


Powered by vBulletin™ Version 3.8.7
Copyright © 2019 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Content Relevant URLs by vBSEO