#1
| |||
| |||
كل يوم طبخة اسرع واحلي بيتزا لسحور رمضان مقاديرالعجينه. 400 جرام دقيق م ك خميره فوريه م ك سكر 3 م ك زيت زيتون او ذره حسب الرغبه(يفضل الزيتون) كوب ل للعجن مقاديرالصلصه 4 م ك كاتشب 2 م ك صلصه 2 م ك خل للوجه زيتون اسود..و اخضر فلفل رومي الوان ج رومي ج مونزريلا لحم مفروم الطريقة.. هضيف السكر الى الخميره و قليل من الماء..حتى تعمل.. لما ترفع..الخميره ..يتم عجن جميع مقادير العجينه بعضها مع بعض..حتى تتكون لديك عجينه متماسكه(يمكن اضافة المزيد من رشات الدقيق حسب نوعه) اضعها في مكان دافيء لمده نصف ساعه او اكثر.. و هذا شكلها .. بعدين بقسم المقدار الى نصفين.. بفرد النصف في الصنيه.. و اضيف كميه من الج الرومي و المونزريلا و افرد عليهم باقي المقدار بعدين بالشوكه اعمل بها عدة ثقوب..كي لا ترتفع اثناء النضج....خطوه مهمه جدااا بعدين اضيف الصلصه بعد خلطها مع الخل و الكاتشب.. اوزعها على الوجه اضيف جزء من الرومي بقايا اللحم بعد تفتيتها... الزيتون ثم بضيف الفلفل الالوان ثم الج الرومي و المونزريلا و قليل من الكاتشب هذا شكلها قبل دخولها الفرن.. دخلها فرن ساخن جدا...بعدين هدي عليها النار بتستغرق حوالي 10 دقايق في الرف اللي تحت..و حوالي 10 دقايق زيهم تحت الشوايه و بتكون النار هاديه جداااااا و ده شكلها بعد خروها فوراا تقطع..و تقدم...و بالف هناااا المصدر: - من قسم: طبخ - وصفات طبخ - معجنات - حلويات - اكلات شعبيه ????? اقرأ أيضا::
المصدر: منتدي صور حب ;g d,l 'fom hsvu ,hpgd fdj.h gsp,v vlqhk ,hpgd fdj.h gsp,v |
الكلمات الدليلية (Tags) |
اسرع, واحلي, بيتزا, لسحور, رمضان |
| |