صور حب




منتدي صور حب
العودة   منتدي صور حب > الاقسام الاسرية > المطبخ - المطبخ الليبي - المطبخ الشامي

وصفات للعزايم بيكاتا اللحمة بالمشروم

المطبخ - المطبخ الليبي - المطبخ الشامي

إضافة رد
LinkBack أدوات الموضوع انواع عرض الموضوع
  #1  
عضو جديد
 
تاريخ التسجيل: Mar 2021
المشاركات: 116
افتراضي وصفات للعزايم بيكاتا اللحمة بالمشروم




وصفات للعزايم
 بيكاتا اللحمة بالمشروم

وصفات للعزايم
 بيكاتا اللحمة بالمشروم

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته





المقادير
5 شرائح لحم ستيك بتلو
5 ملعقة كبيرة دقيق
4 كوب شوربة لحمة
2 ملعقة كبيرة زيت زيتون
2 ملعقة كبيرة عصير ليمون
2 كوب مشروم مقطّع شرائح
ثمرة بصلة كبيرة مقشرة ومفرومة
كوب كريمة لباني
ملح وفلفل

الطريقة
1- تبّلي شرائح اللحمة بالملح والفلفل، وغطّي اللحمة بالدقيق كويس من الناحيتين.
2- حمّري شرائح اللحمة في الزيت لمدة 5 دقائق من كل جانب أو لغاية
ما يبقى لونها بني وبعد كده شيليها على جنب.
3- شوّحي البصل في نفس الطاسة اللي حمّرتي فيها اللحمة لغاية
ما يبقى لونها دهبي.
4- ضيفي ملعقتين من الدقيق على البصل، وقلّبيهم كويس مع بعض،
لغاية ما الدقيق يتجانس ويدوب مع الزيت والبصل، وبعد كده ضيفي عصير
الليمون والشوربة مع التقليب لغاية ما كل المكونات تتجانس.
5- بعد كده ضيفي معاهم المشروم مع الاستمرار في التقليب،
وبعد كده ضيفي اللحمة على الخليط، ولما تبدأ الشوربة في الغليان
ضيفي الكريمة اللباني مع الاستمرار في التقليب.

6- سيبي البيكاتا على نار هادية لمدة من 15 20 دقيقة أو لغاية ما اللحمة
والصوص يستووا تماما، وبعد كده اغرفي اللحمة في طبق التقديم
وغطّيها بالصوص والمشروم..
وبالهنا والشفا.
المصدر


اقرأ أيضا::


,wthj ggu.hdl fd;hjh hggplm fhglav,l hggplm



رد مع اقتباس
إضافة رد

الكلمات الدليلية (Tags)
بيكاتا, اللحمة, بالمشروم


ضوابط المشاركة
لا تستطيع إضافة مواضيع جديدة
لا تستطيع الرد على المواضيع
لا تستطيع إرفاق ملفات
لا تستطيع تعديل مشاركاتك

كود [IMG]متاحة
كود HTML معطلة
Trackbacks are متاحة
Pingbacks are متاحة
Refbacks are متاحة


وصفات للعزايم بيكاتا اللحمة بالمشروم

سياسةالخصوصية


الساعة الآن 06:04 PM


Powered by vBulletin™ Version 3.8.7
Copyright © 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Content Relevant URLs by vBSEO