صور حب




منتدي صور حب

اطباق شعبي بسطوت كلاسيك بالزبد

المطبخ - المطبخ الليبي - المطبخ الشامي

إضافة رد
LinkBack أدوات الموضوع انواع عرض الموضوع
  #1  
عضو جديد
 
تاريخ التسجيل: Mar 2021
المشاركات: 116
افتراضي اطباق شعبي بسطوت كلاسيك بالزبد




اطباق شعبي بسطوت كلاسيك بالزبد

اطباق شعبي بسطوت كلاسيك بالزبد

طبعا كلنا عارفين بسكويت كلاسيك اللي بالزبدة ده



وطبعا كلنا بنموت فيه وبندفع مبلغ محترررررررم طيب ايه رأيكوا نعملوا مع بعض في البيت وبطريقة سهلة جداااااااااااااااا والبركة طبعا في حبيبتي منال العالم كل وصفاتها ممتازة ومضمونة باذن الله

يلا مع بعض نشوف هنعمل ايه

المقادير2 3/4 كوب دقيق1\4 كوب نشا1\4 ملعقة صغيرة ملح1|2 ملعقة صغيرة بيكنج بودر2 حبة كبيرة بيضرشة فانيليا1 كوب زبدة لينة ( يعني تكون طرية برة التلاجة مش سايحة)1 1\4 كوب سكر بودرةدي كده صورة مجمعة للمقادير يا بنات



اولا حاجة هنحط الزبدة مع السكر البودرة ونضربهم كويس جدااا مع بعض لحد ما يختلطوا ويندمجوا سوا ويبقوا بالشكل ده



وبعدين نبتدي نضيف البيض واحدة واحدة

ودي شكل العجينة بعد اول بيضة




وده شكلها كده بعد البيضة التانية




شايفين سايلة ازاي عاملة زي قوام الكيك شوية



وبعدين نحط باقي المقادير مع بعض الدقيق (طبعا يكون منخول) والملح والنشا والبيكنج بودر والفانيليا ونبتدي نضيفهم بالتدريج على العجينة بتاعتنا لحد ماتتكون لنا عجينة بالشكل ده







كده العجينة جاهزة ومخدتش وقت خاااااالص نبتدي بقى نشكل باي قطاعة عندنا او باي شكل نحبه انا هنا كنت باخد حتة صغيرة من العجينة واكورها بايدي وبعدين اضغط عليها وبعد كده اقوم احط وشها في طبق فيه سكر خشن وده كده شكلها في الصينية



ودي صورة عن قرب عشان تشوفوا السكر عليها شكله جميل ازاي



وبعد كدخ ندخله الفرن على درجة حرارة 180 لمدة من 10 - 12 دقيقة او لحد ما نلاقيه استوى واتحمر من تحت ( لو طلع من الفرن وكان طري سنة بسيطة متقلقيش خالص هو بينشف لما يبرد وبعد كده حطيه طبعا في علبة مقفولة عشان تحافظي عليه وعلى قرمشته)

ودي النتيحة يا بنات ايه رأيكوا فيه



ودي صورة عن قرب شايفين السكر بيلمع وشكله جميل ازاي



وصورة كمان يلا ان شاالله ما حد حوش



بجد يا بنات طعمه رووووووووووووووعة وجميل جدا ومش بياخد وقت خالص وممكن طبعا تعمليه باي شكل تحبيه وتزوقيه باي حاجة تحبيها سكر خشن او مكسرات او زبيب او اي حاجة تحبيها


ممكن يا بنات نحطه في الورق الصغير بتاع الحلويات ونحطه في علبة شيك ونقدمه هدية لاي حد هيكون حلو جدااا وكفاية انه من صنع ايديكي يا جميل

يارب يا بنات البسكويت يعجبكوا وياريت متنسوش تدعوا لي دعوة كده




المصدر


اقرأ أيضا::


h'fhr aufd fs',j ;ghsd; fhg.f] ;ghsd;



رد مع اقتباس
إضافة رد

الكلمات الدليلية (Tags)
بسطوت, كلاسيك, بالزبد

أدوات الموضوع
انواع عرض الموضوع

ضوابط المشاركة
لا تستطيع إضافة مواضيع جديدة
لا تستطيع الرد على المواضيع
لا تستطيع إرفاق ملفات
لا تستطيع تعديل مشاركاتك

كود [IMG]متاحة
كود HTML معطلة
Trackbacks are متاحة
Pingbacks are متاحة
Refbacks are متاحة


اطباق شعبي بسطوت كلاسيك بالزبد

سياسةالخصوصية


الساعة الآن 04:25 PM


Powered by vBulletin™ Version 3.8.7
Copyright © 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Content Relevant URLs by vBSEO