#1
| |||
| |||
طريقة امي كنتفة بالجبن البلدي الكنافه بالجبنه البلدي تجهيز الكنافه نفس ماسبق بس هنا افرميها ناعم وحطي تلاته ارباعها في الصينيه المدهونه واضغطيها كويس قطعي الجبنه البلدي شرائح رقيقه طبعا تكون مغسوله كويس ومنقوعه في الماء لازالة الملح منها رصيها على الكنافه وممكن فرمها ناعم وتوزيعها على الكنافه بدون الوصول للاطراف حتى لا تلتصق في الصينيه رشي باقي الكنافه عالوجه وتكون طبقه خفيفه تخبز بنفس الطريقه السابقه لما تقلبيها في الصينيه التانيه اخبزيها خبز خفيف لان الطبقه رقيقه ما يحتجلها كتير بعدين وزعي عليها الشيره في نفس الصينيه وتقدم ساخنه لانها اذا بردت الجبنه ماتسير طعمه ممكن استخدام جبنه موزريللا وممكن عكاوي [IMG][/IMG] [IMG][/IMG] [IMG][/IMG] [IMG][/IMG] وبالهنا والعافيه المصدر اقرأ أيضا::
المصدر: منتدي صور حب 'vdrm hld ;kjtm fhg[fk hgfg]d fhg[fk |
الكلمات الدليلية (Tags) |
كنتفة, بالجبن, البلدي |
| |