صور حب




منتدي صور حب
العودة   منتدي صور حب > الاقسام الاسرية > المطبخ - المطبخ الليبي - المطبخ الشامي

طريقة امي كنتفة بالجبن البلدي

المطبخ - المطبخ الليبي - المطبخ الشامي

إضافة رد
LinkBack أدوات الموضوع انواع عرض الموضوع
  #1  
عضو جديد
 
تاريخ التسجيل: Mar 2021
المشاركات: 121
افتراضي طريقة امي كنتفة بالجبن البلدي




طريقة امي كنتفة بالجبن البلدي

طريقة امي كنتفة بالجبن البلدي

الكنافه بالجبنه البلدي

تجهيز الكنافه نفس ماسبق بس هنا افرميها ناعم وحطي تلاته ارباعها في الصينيه المدهونه واضغطيها كويس
قطعي الجبنه البلدي شرائح رقيقه طبعا تكون مغسوله كويس ومنقوعه في الماء لازالة الملح منها
رصيها على الكنافه وممكن فرمها ناعم وتوزيعها على الكنافه بدون الوصول للاطراف حتى لا تلتصق في الصينيه
رشي باقي الكنافه عالوجه وتكون طبقه خفيفه
تخبز بنفس الطريقه السابقه
لما تقلبيها في الصينيه التانيه اخبزيها خبز خفيف لان الطبقه رقيقه ما يحتجلها كتير
بعدين وزعي عليها الشيره في نفس الصينيه وتقدم ساخنه لانها اذا بردت الجبنه ماتسير طعمه
ممكن استخدام جبنه موزريللا وممكن عكاوي

[IMG][/IMG]

[IMG][/IMG]

[IMG][/IMG]

[IMG][/IMG]

وبالهنا والعافيه
المصدر


اقرأ أيضا::


'vdrm hld ;kjtm fhg[fk hgfg]d fhg[fk



رد مع اقتباس
إضافة رد

الكلمات الدليلية (Tags)
كنتفة, بالجبن, البلدي


ضوابط المشاركة
لا تستطيع إضافة مواضيع جديدة
لا تستطيع الرد على المواضيع
لا تستطيع إرفاق ملفات
لا تستطيع تعديل مشاركاتك

كود [IMG]متاحة
كود HTML معطلة
Trackbacks are متاحة
Pingbacks are متاحة
Refbacks are متاحة


طريقة امي كنتفة بالجبن البلدي

سياسةالخصوصية


الساعة الآن 10:27 AM


Powered by vBulletin™ Version 3.8.7
Copyright © 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Content Relevant URLs by vBSEO