#1
| |||
| |||
وصفة من عمايلي كنافة بالجبن وقشطة قيمر الكنافه بالجبن وقشطة قيمر نجيب كيس كنافه ونقطعها بالسكين ونفرمها مو شرط ناعم نحطها في صينيه ونحطلها نص كاس سمن او زبده وممكن الزياده اذا حسيتيها ما اتوزع عليها كويس وافركيها بايديك حتى يتوزع عليها السمن كويس ادهني صينيه بالسمن كويس ووزعي عليها نصف خليط الكنافه افرمي جبن بلدي ناعم واخلطيه مع علبة قشطة قيمر (ممكن استخدام جبنه موزريللا ) انثري باقي الكنافه على الخليط افتحي عين البوتجاز على نار هايه وحطي الصينيه ودوريها عشان تتوزع النار على جميع الجوانب لما تلاحظي انها بعدت عن الاطراف واحمرت من تحت والاطراف جيبي صينيه تانيه اكبر من الاولى مدهونه بالسمن وافضل السمن البلدي للدهن بس يعطي نكهه حلوه وما يكون كتير واقلب الصينيه وارجعها عالنار واخبزها زي اول ولما تتحمر توضع في طبق التقديم تكوني مجهزه الشيره تصبيها عليها (كاسين سكر-كاسين ماء-نص ليمونه )تغلي الين يذوب السكر وتعقد [IMG][/IMG] [IMG][/IMG] [IMG][/IMG] [IMG][/IMG] [IMG][/IMG] [IMG][/IMG] [IMG][/IMG] [IMG][/IMG] [IMG][/IMG] [IMG][/IMG] [IMG][/IMG] المصدر اقرأ أيضا::
المصدر: منتدي صور حب ,wtm lk ulhdgd ;khtm fhg[fk ,ra'm rdlv fhg[fk ,ra'm |
الكلمات الدليلية (Tags) |
كنافة, بالجبن, وقشطة, قيمر |
| |