#1
| |||
| |||
اطباقي ولا اشهى السمبوسه المقرمشه اول شيء مقاديرها بسيطه جدا كاسه دقيق -ملعقه كبيره سمن فارم او المراعي -حبه بيض -رشه ملح -مويه للعجن مو كثير يمكن تحتاج اقل من ربع الكاسه الطريقه ننخل الدقيق مع رشه الملح بعدها نضيف السمن ونفرك جيدا ثم نضيف حبه البيض ونخلط ونضيف المويه ملعقه ملعقه حتي نحصل علي عجينه ناعمه ملساء نقسم العجين الي كور صغيره انا عملت نصف كميه العجين والنصف المتبقي فرزته في الفريزر لثاني يوم بس اطلع العجين واسيبه يفك التلج خالص واكنك لسه عجناه اللحين نترك العجين يرتاح نصف ساعه ونبدا في فرد الكور بالنشابه طبعا نرش رشه دقيق خفيفه ونفرد العجين شوفوا كيف رقيقه نبدا بحشو العجينه حسب الرغبه انا حشيتها لحمه معصجه مع رشه بقدونس وجبن كرافت مبشور وتمر وحشو التمر طلعت روووووووووووعه نشكل السمبوسه بالقطعه حقها مثل الصوره هنا المقدار لما خلصته نبدا قي قلي السمبوسه ويجب ان يكون الزيت حامي لما ننزل حبه السمبوسه فيه وبعد ما ننزل السمبوسه لازم نرش عليها الزيت حتي تنفش وتصير هشه ومنتفخه ويستحسن انك تقلي كل حبه لحالها حتي تتمكني من قليها ور الزيت عليها بسهوله وتري ما بتاخد وقت في التحمير شوفوا كيف بعد التحمير ماشاء الله نطعلها علي ورق مطبخ علشان نتخلص من الزيت يا سلام علي المحشيه تمر مع كاسه شاي بالنعناع اممممممممممممممم ما صرت احلي غير بيها بعد الفطار مع كاسه الشاي شوفوا كيف من جوا ماشاء الله حياكم حبيباتي ان عجبتكم طريقتي في السمبوسه في امان الله وحفظه ورعايته محبتي وتقديري واحترامي للجميع لا تنسونا من صالح دعائكم المصدر اقرأ أيضا::
المصدر: منتدي صور حب h'fhrd ,gh hain hgslf,si hglrvlai |
الكلمات الدليلية (Tags) |
السمبوسه, المقرمشه |
| |