صور حب




منتدي صور حب
العودة   منتدي صور حب > الاقسام الاسرية > المطبخ - المطبخ الليبي - المطبخ الشامي

وصفاتي من مطبخي كانبوني باللحم سفرة رمضان 1433

المطبخ - المطبخ الليبي - المطبخ الشامي

إضافة رد
LinkBack أدوات الموضوع انواع عرض الموضوع
  #1  
عضو جديد
 
تاريخ التسجيل: Mar 2021
المشاركات: 122
افتراضي وصفاتي من مطبخي كانبوني باللحم سفرة رمضان 1433




وصفاتي من مطبخي كانبوني باللحم سفرة رمضان 1433

وصفاتي من مطبخي كانبوني باللحم سفرة رمضان 1433

كانيلونى باستا








لحم مفروم حوالى 400 جرام
بصلة كبيرة مفرومة
2 كوب عصير طماطم عليهم مكعب مرقة دجاج مفتت
2 ملعقة دقيق
سمن وزيت




فى ملعقة سمن نضع نصف كمية البصل المفروم فى طاسة على النار



ونشوحه لغاية ما يدبل ويقرب يبقى أصفر
نضع عليه اللحم المفروم مع رشة ملح وفلفل اسود
ونخليه على النار يستوى




فى حلة على النار اضع ملعقة كبيرة سمن وملعقتين زيت

وأشوح نصف مقدار البصل المتبقى




وبعدها اضع عليه الدقيق واقلب





وبعد ما تضيع ريحة الدقيق النئ

اضع عصير الطماطم واقلب بسرعة علشان مش يتكتل



ناخد حوالى نصف كوب من مقدار البشاميل الوردى
ونضعه على اللحم المفروم المعصج




ونجهز المكرونة الكانيلونى
وكمان جبنة موزاريلا





نفرد طبقة من البشاميل الوردى فى صينية بايركس





نحشى وحدات المكرونة باللحم المعصج





ونرصهم فى البايركس




ونغطيهم بالبشاميل الوردى بتاعنا
وندخلهم الفرن



وقبل ما نطلعها بعشر دقائق
نفتح الفرن ونرش الجبن الموزاريلا على الوجه





وهنا لما طلعت من الفرن




نخليها تهدى شوية ونقدمها بألف هنا وشفا يارب

قدمتها مع بفتيك وسلطة كول سلو




















المصدر


اقرأ أيضا::


,wthjd lk l'fod ;hkf,kd fhggpl stvm vlqhk 1433 fhggpl stvm vlqhk



رد مع اقتباس
إضافة رد

الكلمات الدليلية (Tags)
كانبوني, باللحم, سفرة, رمضان, 1433


ضوابط المشاركة
لا تستطيع إضافة مواضيع جديدة
لا تستطيع الرد على المواضيع
لا تستطيع إرفاق ملفات
لا تستطيع تعديل مشاركاتك

كود [IMG]متاحة
كود HTML معطلة
Trackbacks are متاحة
Pingbacks are متاحة
Refbacks are متاحة


وصفاتي من مطبخي كانبوني باللحم سفرة رمضان 1433

سياسةالخصوصية


الساعة الآن 03:17 AM


Powered by vBulletin™ Version 3.8.7
Copyright © 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Content Relevant URLs by vBSEO