#1
| |||
| |||
اكلة من سفرتي كاسات كنافة محشية ثانيا اكواب الكنافة المحشية المقادير كنافة طازجة سمن سائح لدهن اكواب الكنافة شربات كاسترد للحشو كريمة و قطع فروالة للتزين اكواب صغيرة للف الكنافة حولها ( انا استخدمت معيار زجاجات المضاد الحيوى +علب التونة الصغيرة) الطريقة ** هنلف الكنافة اسفل الكوب و حوله جيدا و نضع قليل من الماء او بياض البيض فى نهاية طرف الكنافة عشان تلزق كويس و مش تفك و هى فى الفرن URL=http//www.lakii.com/vb/uploader/freeupload.php][/URL] ** هنلف حول اكواب الكنافة ورق و نحوط كوب الكنافة كويس بيه عشان الكنافة تمسك فى بعضهاو فى الكوب كويس و نسيبها فى التلاجة من ساعتين الى 4 ساعات ** هنبتدى نطلع الكنافة من الاكواب براحة و بحظر و بعدين هندهنها سمنة و ندخلها فرن ساخن ** و لما تحمر قليلا نطلعها و نسقيها شربات و لما تبرد نرص فى قلب كوب الكنافة شرائح فروالة **و بعدين نصب الكاسترد فى اكواب الكنافة و لما يبرد الكاسترد نزينه بالكريمة و قطع الفراولة بالشكل ده ***************** المصدر اقرأ أيضا::
المصدر: منتدي صور حب h;gm lk stvjd ;hshj ;khtm lpadm ;khtm |
الكلمات الدليلية (Tags) |
كاسات, كنافة, محشية |
| |