صور حب




منتدي صور حب
العودة   منتدي صور حب > الاقسام الاسرية > المطبخ - المطبخ الليبي - المطبخ الشامي

تجربة في اكلة الدجاج بالباشميل

المطبخ - المطبخ الليبي - المطبخ الشامي

إضافة رد
LinkBack أدوات الموضوع انواع عرض الموضوع
  #1  
عضو جديد
 
تاريخ التسجيل: Mar 2021
المشاركات: 109
افتراضي تجربة في اكلة الدجاج بالباشميل




تجربة في اكلة الدجاج بالباشميل

تجربة في اكلة الدجاج بالباشميل

كفــــــتة الفـــــراخ بالبشـــاميل
المقاديرالفراخ اللى عندك مقطعة
أو معمولة نساير
بشاميل تقيل شبيه بالأسمنت
أنا عملت 3 معالق دقيق على كل
كوب لبن
طبعا طريقة البشاميل معروفة وفى الإعادة إفادة
معلقتين سمن أو 3 ويوضع عليهم 3 معالق دقيق
ويحمر السمن جيدا ثم يضاف كوب اللبن ونقلب سريعا وتبهر ويضاف إليها قطع الدجاج ثم تصبع أو تكور وتقلى بالبيض والبقسماط
ملحوظة سوف تلاحظون من الصور أن البشاميل أشبه بالبطاطس المسلوقة المهروسة ده بيكون أسهل فى التشكيل لكن ممكن عمل البشاميل بحيث يكون سايب أكثر يعنى مثلا معلقتين دقيق لكل كوب لبن حليب فى هذه الحالة يكون طعم الكفتة أحلى بكتير لكن التشكيل بيكون صعب ولتسهيل التشكيل يوضع البشاميل مع الفراخ فى التلاجة ساعة علشان يجمد شوية
أترككم مع الصور

هنا الفراخ مع البشاميل
بعد التقليب

لاحظوا كثافة البشاميل

ثم يصبع ويقلى فى الزيت

ثم يقدم مع الأرز أو المكرونة

المصدر


اقرأ أيضا::


j[vfm td h;gm hg][h[ fhgfhaldg



رد مع اقتباس
إضافة رد

الكلمات الدليلية (Tags)
الدجاج, بالباشميل


ضوابط المشاركة
لا تستطيع إضافة مواضيع جديدة
لا تستطيع الرد على المواضيع
لا تستطيع إرفاق ملفات
لا تستطيع تعديل مشاركاتك

كود [IMG]متاحة
كود HTML معطلة
Trackbacks are متاحة
Pingbacks are متاحة
Refbacks are متاحة


تجربة في اكلة الدجاج بالباشميل

سياسةالخصوصية


الساعة الآن 06:18 AM


Powered by vBulletin™ Version 3.8.7
Copyright © 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Content Relevant URLs by vBSEO