LinkBack | أدوات الموضوع | انواع عرض الموضوع |
#1
| |||
| |||
وصفاتي من عمايلي طريقة تحضير اومليت الجبنة والسبانخ المقادير -4 بيضات. -2 ملعقة كبيرة لبن. -2 كوب أوراق سبانخ مقطّعة قطع صغيرة. -ثمرة فلفل أحمر مقطّعة قطع صغيرة. -¼ كوب جبنة شيدر مبشورة. -¼ ملعقة فلفل أحمر حار. -ملعقة صغيرة ثوم مفروم. -ملعقة كبيرة زبدة. -ملح وفلفل أسود. طريقة التحضير -اخفقي البيض كويس مع الملح والفلفل الأسود والأحمر الحار والثوم واللبن. -سيّحي الزبدة على نار هادية، وضيفي عليها البيض وسيبيه على النار لمدة 5 دقائق. -بعد كده ضيف عليه السبانخ والجبنة وقطع الفلفل الأحمر الحار، وسيبيهم على النار لمدة 5 دقائق أو لغاية ما تلاقي إن البيض استوى والجبنة دابت.. وبألف هنا وشفا. المصدر اقرأ أيضا::
المصدر: منتدي صور حب ,wthjd lk ulhdgd 'vdrm jpqdv h,lgdj hg[fkm ,hgsfhko jpqdv h,lgdj hg[fkm |
الكلمات الدليلية (Tags) |
طريقة, تحضير, اومليت, الجبنة, والسبانخ |
| |