LinkBack | أدوات الموضوع | انواع عرض الموضوع |
#1
| |||
| |||
جربي طريقتي دقية البامية و بامية باللحم الضانى السلام عليكم ورحمة الله وبركاته أولا دقية البامية المقادير باميه - بصل -لحم مفروم -كزبره بقدونس شبث او نوع تفضليه فلفل رومي -طماطم - 3فصوص ثوم-طماطم -مكعب ماجي - فلفل اسود كوب ماء حار سمنه -زيت الطريقة حطي2م طعام سمن فارم في مقلاة حطي عليه الباميه وتكون مقطعه حلقات الى ان تذبل الباميه حطي بصل مقطع طويل في صينية التقديم وحطي عليه شويه زيت وحمريه حطي على البصل الباميه المقليه وخليها شويه على النار حطي على الباميه لحم مفروم سبق قليه مع البصل والبهارات ( حطي اي نوع خضار تفضليه انا حطيت بقدونس وشبث ) حطي على اللحم المفروم طماطم حلقات وفلفل اخضر وخليها على نار هادئه بعدين جيبي زبديه حطي فيها صلصة طماطم + حبه ماجي + شويه ثوم + فلفل اسود + كأس ماء حار ويقلب الى ان تذوب الماجي وحطي خلطة الصلصه فوق صينية الباميه اطفئي النار وادخليها في فرن حار لمدة نصف ساعه حتى تتسبك بعد ماتخرجيها من الفرن رشي عليها كزبره خضراء وهذا شكلها النهائي وهذا وقت التقديم وهذي صوره من قريب ___________________________ ثانيا بامية باللحم الضانى المقادير نص كيلو لحم ضانى مسلوقة شوربة اللحم الضانى نص كيلو بامية بصلة كبيرة اربع فصوص توم 2 طماطم كبيرة معصورة قرن فلفل اخضر حامى 2 ملعقة صلصة ملح فلفل كمون زيت سمن الطريقة نغسل البامية ونقمعها نقليها ف الزيت نحمر البصلة والتوم فى شوية سمن نضيف الطماطم المعصورة ومعلقتين الصلصة ونسيبهم يتسبكوا شوية نضيف الشوربة والملح والفلفل والكمون ونسيبهم يغلوا نضيف البامية ونضيف توم مفروم مع قرن فلفل مفروم ونسيبها لحد ما تستوى نحط البامية فى طاجن ومعاها اللحمة وندخلهم الفرن حوالى نص ساعة تقدم مع ارز بالشعرية وبالهنا والشفا المصدر اقرأ أيضا::
المصدر: منتدي صور حب [vfd 'vdrjd ]rdm hgfhldm , fhldm fhggpl hgqhkn hgfhldm fhldm fhggpl |
الكلمات الدليلية (Tags) |
دقية, البامية, بامية, باللحم, الضانى |
أدوات الموضوع | |
انواع عرض الموضوع | |
| |