صور حب




منتدي صور حب
العودة   منتدي صور حب > الاقسام الاسرية > المطبخ - المطبخ الليبي - المطبخ الشامي

اطباقي حلوة كتير طريقه عمل الممبار .........المصررررررررري

المطبخ - المطبخ الليبي - المطبخ الشامي

إضافة رد
LinkBack أدوات الموضوع انواع عرض الموضوع
  #1  
عضو جديد
 
تاريخ التسجيل: Mar 2021
المشاركات: 106
افتراضي اطباقي حلوة كتير طريقه عمل الممبار .........المصررررررررري




اطباقي حلوة كتير طريقه عمل الممبار .........المصررررررررري

اطباقي حلوة كتير طريقه عمل الممبار .........المصررررررررري

هنعمل الممبار او الفوراغ او الاعماءبعد الغسيل والكحت والنقع فى الملح والخل


الحشوه تختلف من شخص لاخر انا احب لما تكون الممبار ضانى ان يدخل فى الحشو لحمه مفرومه


وقليل من الطماطم المقطعه مكعبات



انما فى الممبار البقرى


خليط من الطماطم المسبكه او صلصه


بصل مقطع


شبت+بقدونس+كسبره+فلفل اخضر


ارز مصرى غير منقوع



طماطم مقطعه مكعبات صغيره



زيت



شطه+ملح+فلفل+اى توافل تفضليها على خلطه (((كيلو نصف ممبار معها حوالى 3 كيلو ارز))


نخلط كل المكونات مع بعضها ونبتدى فى حشو الممبار بعد تقطيعه الى الطول المناسب



انا مش بربط الممبار لانه اول ما بينزل فى الماء بيقفل من الاطراف




طبعا ده جزء من الممبار




نضعه فى الماء المغلى مع اضافه الملح






نتركه حتى ينضج تقريبا ساعه الا ربع


نطلع الممبار من الحله






ونحطه فى مصفى حتى ينشف تماماا من الماءمهمه الخطوه دى

نحمر الممبار فى زيت ساخن من كل الجوانب حتى يكتسب اللون الذهبى



ونطلعه على ورق مطبخ حتى يمتص الزيت الزائد








وده شكله النهائى





وده من الداخل احمر وفى نفس الوقت طرى من الطماطم المقطعه والبصل


علشان التحمير
المصدر


اقرأ أيضا::


h'fhrd pg,m ;jdv 'vdri ulg hgllfhv >>>>>>>>>hglwvvvvvvvvvd hgllfhv



رد مع اقتباس
إضافة رد

الكلمات الدليلية (Tags)
طريقه, الممبار, المصررررررررري


ضوابط المشاركة
لا تستطيع إضافة مواضيع جديدة
لا تستطيع الرد على المواضيع
لا تستطيع إرفاق ملفات
لا تستطيع تعديل مشاركاتك

كود [IMG]متاحة
كود HTML معطلة
Trackbacks are متاحة
Pingbacks are متاحة
Refbacks are متاحة


اطباقي حلوة كتير طريقه عمل الممبار .........المصررررررررري

سياسةالخصوصية


الساعة الآن 01:37 PM


Powered by vBulletin™ Version 3.8.7
Copyright © 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Content Relevant URLs by vBSEO