صور حب




منتدي صور حب
العودة   منتدي صور حب > الاقسام الاسرية > المطبخ - المطبخ الليبي - المطبخ الشامي

إضافة رد
LinkBack أدوات الموضوع انواع عرض الموضوع
  #1  
عضو جديد
 
تاريخ التسجيل: Mar 2021
المشاركات: 109
افتراضي وصفة اختراع جديد طريقة ساندويش كورن بلو, اعداد ساندويش كورن بلو, ساندويش كرون بلو




وصفة اختراع جديد
 طريقة ساندويش كورن بلو, اعداد ساندويش كورن بلو, ساندويش كرون بلو

وصفة اختراع جديد
 طريقة ساندويش كورن بلو, اعداد ساندويش كورن بلو, ساندويش كرون بلو













المقادير
نص كيلو صدور فراخ مخلية ( او حسب العدد المطلوب)
كوب و نص دقيق _ 2 معلقة كبيرة نشا (كورن فلاور )
كوب و نص بقسماط _2 بيضة مضروبة بالشوكة
ملح _ فلفل _شرائح جبنة شيدر او جبنة موزاريلا
زيت للتحمير _ زيتون اسود او اخضر


الطريقة

تفتح صدور الدجاج بالطول بالسكينة بس ما تفصليهاش عن بعض يعنى تبقى ممسوكة من جنب واحد
تفرد و توضع بين قطعتين من ورق البلاستك و تدق بالمدق بتاع البوفتيك حتى تصبح رفيعة.

تتبل بالملح و الفلفل. تفرد كل شريحة دجاج على طبق مسطح.

نضع شريحة جبن على نصف شريحة الدجاج ثم زيتون اسود ثم شريحة جبن أخرى.
يقفل نصف شريحة الدجاج الآخر فوقهم يعنى كانك حشينى سندويتش و يضغط عليه عشان نتاكد انه اتقفل كويس
. تكررنفس العملية مع باقي شرائح الدجاج.

يوضع البيض المخفوق فى طبق. و نخلط الدقيق و النشا فى طبق لوحدهم و يوضع البقسماط فى طبق أخر.

تمزج كل شريحة دجاج بالدقيق مع الضغط باليد لتلصق جيدا. ثم نضعه فى البيض المخفوق ثم فى البقسماط مع الضغط جيدا باليد.

رصى بقى الدجاج بعد ما خلص و حطية حوالى نص ساعة فى الثلاجة .
يسخن الزيت فى مقلاية كبيرة ثم يحمر الدجاج (الكوردون بلو) على الجانبين حتى يصبح ذهبى اللون.





المصدر


اقرأ أيضا::


,wtm hojvhu []d] 'vdrm shk],da ;,vk fg,< hu]h] ;v,k fg,



رد مع اقتباس
إضافة رد

الكلمات الدليلية (Tags)
طريقة, ساندويش, كورن, اعداد, ساندويش, كورن, ساندويش, كرون


ضوابط المشاركة
لا تستطيع إضافة مواضيع جديدة
لا تستطيع الرد على المواضيع
لا تستطيع إرفاق ملفات
لا تستطيع تعديل مشاركاتك

كود [IMG]متاحة
كود HTML معطلة
Trackbacks are متاحة
Pingbacks are متاحة
Refbacks are متاحة


وصفة اختراع جديد طريقة ساندويش كورن بلو, اعداد ساندويش كورن بلو, ساندويش كرون بلو

سياسةالخصوصية


الساعة الآن 03:35 PM


Powered by vBulletin™ Version 3.8.7
Copyright © 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Content Relevant URLs by vBSEO