صور حب




منتدي صور حب
العودة   منتدي صور حب > الاقسام الاسرية > المطبخ - المطبخ الليبي - المطبخ الشامي

كل يوم طبخة البيض الاسباني, انا برضه بتاع مطابخ

المطبخ - المطبخ الليبي - المطبخ الشامي

إضافة رد
LinkBack أدوات الموضوع انواع عرض الموضوع
  #1  
عضو جديد
 
تاريخ التسجيل: Mar 2021
المشاركات: 122
افتراضي كل يوم طبخة البيض الاسباني, انا برضه بتاع مطابخ




كل يوم طبخة البيض الاسباني, انا برضه بتاع مطابخ

كل يوم طبخة البيض الاسباني, انا برضه بتاع مطابخ

معلش اذا كنتوا متفاجئين بمنظري و انا لابس المريله لكن ده صحيح ايوه انا لابس المريله و في المطبخ
و النهارده جايبلكوا طبق يارب يعجبكوا
المقادير
جبنه ديمكس او بيضا او قريش و لكن يفضل الديمكس
طماطم شرايح او مكعبات
فلفل رومي شرايح
زيتون اسود شرايح
جبنه تركي مبشوره
بيضه
رغيف عيش بلدي
سمنه
طاسه
ملح و فلفل
بوتاجاز
الطريقه
تقطعي الرغيف بالعرض بحيث انه يبقي وش وضهر
تحطي نص معلقه سمنه و تدعكي بيها الطاسه و ضهر الرغيف من بره و تسيبيه جواه
افردي الجبنه الديمكس علي الضهر من جوا بحيث انك تغطيه كله
اكسري البيضه في طبق جانبي و ربيها لغايه ما تبقي اومليت و حطيها عالجبنه الديمكس بس سيبي حبه صغيرين اوي حنحتاجهم
بعد كده حطي الطماطم و الفلفل الرومي و الجبنه التركي علي البضه ووزعيهم بالتساوي
هاتي وش الرغيف(فاكراه؟؟؟)و قبل ما تغطي بيع حطي شويه بيض عالوش بتاعه عشان يحمر و سمنه علي الوش بتاعه
غطي الضهر بالوش و استخدمي باقي البيض انك تحكمي غلق الاطراف
بعدها تغطي الطاه و تسيبيها علي نار هاديه
عشر دقايق او اقل هتسمعي صوت السمنه بتقدح اصبري شويه لغايه متلاقي الضهر بقي ناشف اقلبيه عالوش بنتاعه
و بعد كده اما و كما يستوي حطيه في طبق و بالهنا و الشفا
يصلح كفطار او لو استخدمتي اللحمه المسلوقه ممكن يبقي غدا سريع
و يارب الطبق يعجبكوا
اه و نسيت حاجه مهمه
لو حصل اي اضرار لازم يكون المطافي جنبكوا و انا معرفش حاجه و مقولتش حاجه
يالا سلام
المصدر


اقرأ أيضا::


;g d,l 'fom hgfdq hghsfhkd< hkh fvqi fjhu l'hfo hghsfhkd fvqi fjhu



رد مع اقتباس
إضافة رد

الكلمات الدليلية (Tags)
البيض, الاسباني, برضه, بتاع, مطابخ


ضوابط المشاركة
لا تستطيع إضافة مواضيع جديدة
لا تستطيع الرد على المواضيع
لا تستطيع إرفاق ملفات
لا تستطيع تعديل مشاركاتك

كود [IMG]متاحة
كود HTML معطلة
Trackbacks are متاحة
Pingbacks are متاحة
Refbacks are متاحة


كل يوم طبخة البيض الاسباني, انا برضه بتاع مطابخ

سياسةالخصوصية


الساعة الآن 09:16 AM


Powered by vBulletin™ Version 3.8.7
Copyright © 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Content Relevant URLs by vBSEO