#1
| |||
| |||
حلوى في اكلة كنافة بالموز وصفة مميزة لرمضان المـــــقــــــــاديــــــر * نص كيلو كنافة ( تكون مجمدة يعنى متشالة قبلها بيوم فى الفريزرو نفتتها فى الكيس بتعهابعد ما نطلعا من الفريزر علاطول ) * كوب سمنة سائح * نص كوب سكر بودرة ( و ده مهم جدا لتماسك الكنافة فى بعضها ) و دا سرخطييييييير بس ما يغلاش عليكوا * 4 اصابع موز مقطعة او مهروسة * م ك قرفة ( اختيارى ) * جوز هند + زبيب ( اختيارى) الموز لوحده يكفى * الشربات (و يار يت قبل ما نطفى على الشربات بدقيقة و احدة نحط له م سمنة فلاحى و لو معندناش ممكن نحط فانيلا بيخلى الطعم و الريحة احلى بكتييييير بس ياريت نخلى الفانيليا بعد مانطفى على الشربات عشان مش تمرر الطريقة * نسيح السمنة فى الصنية اللى هنعمل فيها الكنافة و نقلب الكنافة فى السمنة كويس لحد ماتتشربها كويس و بعدين نحط السكر البوردة و تقلبها كمان مرة * نفرد نص الكنافة فى الصنية و نضطغط عليها بادينا كويس و بعدين نحط الموز ... انا هنا هرستة فى الكابة لانى كنت شايلة فى الفريزر و يعدين حطيت عليه الفرفة و قلبته ******** * بعد ما نرص الموز او نفرده على الكنافة نحط شوية الزبيب و جوز الهند و بعدين نحط الجزء التانى من الكنافة و نضغط بادينا كويس ********** * و طبعا نكون مشغلين الفرن من بداية شغلنا فى الكنافة بحيث انه يكون سخن و نكون محضرين الشربات من الاول و اول ما تطلع الكنافة من الفرن اسقيها بنص الشربات على الوش و استنا دقيقة و اقلبها و اسقي بالنص التانى من الشربات دة بيكون افضل لتوزيع الشربات على الكنافة من تحت و من فوق ************ المصدر اقرأ أيضا::
المصدر: منتدي صور حب pg,n td h;gm ;khtm fhgl,. ,wtm lld.m gvlqhk fhgl,. ,wtm lld.m |
الكلمات الدليلية (Tags) |
كنافة, بالموز, وصفة, مميزة, لرمضان |
| |