LinkBack | أدوات الموضوع | انواع عرض الموضوع |
#1
| ||||
| ||||
الكبده الاسكندرانى , طريقة سهلة لعمل الكبدة الاسكندراني الكبده الاسكندرانى , طريقة سهلة لعمل الكبدة الاسكندراني بسم الله الرحمن الرحيم السلام عليكم ورحمة الله وبركاته اهلا وسهلا بكم في منتديات صـــــــــور حــــــــــــب يسعدنا أن نقدم لحضراتكم كل ماهو جديد وحصري في مجال الطبخ والمطبخ من خلال قسم طبخ - اكلات - اطباق رئيسية - Cooking فتابعونا الكبده الاسكندرانى النهاردة انا هجبلكو الطريقه المتعارف عاليها فى معظم المطاعم الشعبى مبدايا ازاى اجيب كبده كويسه الكبده انواع ( هندى _ برازيلى _ امريكى ) 14 16.5 18.5 ازاى افرق بين كل نوع وليه الامريكى احسن الامريكى لما تيجى تستوى مش بتتهرى منى مش بتطلع ريحه ظفاره خالص الكيلو كيلو يعنى مش بيخسر دم فى اثناء التسويه مش زى انواع الكبده التانيه الكبده يفضل تستوى قبل التقديم بخمس دقايق او اقل لان الكبده لو تركت مشكوفه بتنشف بسرعه ولو اتغطت بتعرق ومش بتبقى حلوة خالص ازاى اعمل كبده بسرعه وقبل الاكل عالطووول مبدايا الكبده بتاخد فلفل رومى ومش بتاخد بصل طب ليه رغم ان ناس كتير بتعملها ببصل لان البصل بياخد سوا شويه عن الكبده والفلفل يبقى اول حاجة احضر الطاسه بتاعتى واحضر شويه زيت واضيف له فصين ثوم ومعلقه صغيره خل وحطيهم فى قذاذه ورجيها كويس وحطيها فى الطاسه وسيبها تسخن كويس اوى وبعد كدة ضيفى اليها الكبده ويفضل التيفال عشان الكبده مش تلزق والدم مش يتحرق ونديها تقليبه سريعه هاتلاقى الكبده اختفى منها الدم يتضاف اليها فلفل رومى شرائح وتقلب مره اخره وبعد كدة يتضاف اليها ملح وفلفل اسمر بس وتتقلب تانى وبعد كدة تهدى النار خالص وتسيبها دقيقه تنزل الصوص بتاعها وبعد كدة تتقلب مره كمان وب الف هنا اقرأ أيضا::
المصدر: منتدي صور حب hg;f]i hghs;k]vhkn < 'vdrm sigm gulg hg;f]m hghs;k]vhkd hghs;k]vhkn hghs;k]vhkd hg;f]i hg;f]m sigm |
الكلمات الدليلية (Tags) |
لعمل, الاسكندرانى, الاسكندراني, الكبده, الكبدة, سهلة, طريقة |
أدوات الموضوع | |
انواع عرض الموضوع | |
| |