LinkBack | أدوات الموضوع | انواع عرض الموضوع |
#1
| |||
| |||
مقادير وطريقة اكله مميزة طريقة تحضير مكرونة , مكرونة باللحم المفروم ,Preparation Mkromh minced meat طريقة تحضير مكرونة , مكرونة باللحم المفروم ,Preparation Mkromh minced meat طعم ولا أروع مكرونة - تعلمي معنا مكرونة - الجديد في طريقة مكرونة -وصفة عمل أشهى مكرونة - طريقة عمل كفته البطاطس-طريقة العمل بالخطوات مكرونة - طريقة تحضير مكرونة , مكرونة باللحم المفروم ,تحضير مكرومة باللحم المفروم طماطم مفرومه ناعم ثوم طازج جبنة موزاريلا مبشورة جبنه رومي او بارميجانو مبشورة لحمه مفرومه زيت زيتون زبده مكرونه اقلام زي اللي في الصوره وطبعا ملح وفلفل اول حاجه نسلق المكرونه في ماء مغلي عليه ملح وفلفل نصفيها ونشطفها بماء جاري وماتنسوا تحطوا شوية من زيت الزيتون في مية السلق عشان المكرونه ما تلزق في بعضها في طاسه مناسبه نضيف اللحم المفروم ونقلبه دقيقتين علي النار مع الثوم المفروم وملح وفلفل وملعقتين زيت زيتون ونقلب لحد ما ياخد اللون البني بعد كده نضيف الطماطم ونقلب كويس ونتركها تتسبك علي النار حوالي 20 دقيقه لحد ما قوامها يتخن في الوقت هذا نبدأ نقلب المكرونه مع الجبنه الرومي المبشوره ومللعقتين زيده سايحه ونرصها بالشكل هذا في صينيه جوانبها ممكن تتفك وطبعا ما ننسى ندهن الصينيه بالزبده الاول ونرش القاعده بالبقسماط الناعم عشان تطلع بسهوله بعد ما اللحمه تتسبك نبدا نرشها علي وحدات المكرونه ونحاول نحشي كل واحده باللحمه كويس في الاخر نحط الجبنه الموزاريلا علي الوجه بعد ما نرش الجبنه علي الوجه ندخلها الفرن اللي بنكون مسخنينهم قبل كذا نتركها حوالي 10 او 15 دقيقه لحد ما الجبنه تسيح و وجهاا يحمر نفك جوانب الصينيه ونقدمها ساخنه وممكن لو فيه صوص لحمه متبقي يتحط جمبها دا شكلها من فوق ومن الجمب ملحوظه : شوفوا الاتنين الفاضيين دول الجبنه نزلت تحت لانهم ما كانو محشيين كويس عشان كده راعوا انكوا تحشوها كلها كويس بالعاافيا عليكم مقدمآآآ اقرأ أيضا::
المصدر: منتدي صور حب lrh]dv ,'vdrm h;gi lld.m 'vdrm jpqdv l;v,km < fhggpl hgltv,l |
الكلمات الدليلية (Tags) |
طريقة, تحضير, مكرونة, مكرونة, باللحم, المفروم, Preparation, Mkromh, minced, meat |
أدوات الموضوع | |
انواع عرض الموضوع | |
| |