صور حب




منتدي صور حب
العودة   منتدي صور حب > الاقسام الاسرية > المطبخ - المطبخ الليبي - المطبخ الشامي

إضافة رد
LinkBack أدوات الموضوع انواع عرض الموضوع
  #1  
عضو مميز
 
تاريخ التسجيل: Mar 2021
المشاركات: 18,894
افتراضي مقادير وطريقة اكله مميزة طريقة تحضير مكرونة , مكرونة باللحم المفروم ,Preparation Mkromh minced meat




مقادير وطريقة اكله مميزة طريقة تحضير مكرونة مكرونة باللحم المفروم ,Preparation Mkromh minced meat


مقادير وطريقة اكله مميزة طريقة تحضير مكرونة مكرونة باللحم المفروم ,Preparation Mkromh minced meatمقادير وطريقة اكله مميزة طريقة تحضير مكرونة مكرونة باللحم المفروم ,Preparation Mkromh minced meatمقادير وطريقة اكله مميزة طريقة تحضير مكرونة مكرونة باللحم المفروم ,Preparation Mkromh minced meat

طريقة تحضير مكرونة , مكرونة باللحم المفروم ,Preparation Mkromh minced meat طعم ولا أروع مكرونة - تعلمي معنا مكرونة - الجديد في طريقة مكرونة -وصفة عمل أشهى مكرونة - طريقة عمل كفته البطاطس-طريقة العمل بالخطوات مكرونة -
طريقة تحضير مكرونة , مكرونة باللحم المفروم ,تحضير مكرومة باللحم المفروم



طماطم مفرومه ناعم
ثوم طازج
جبنة موزاريلا مبشورة
جبنه رومي او بارميجانو مبشورة



لحمه مفرومه
زيت زيتون
زبده
مكرونه اقلام زي اللي في الصوره
وطبعا ملح وفلفل




اول حاجه نسلق المكرونه في ماء مغلي عليه ملح وفلفل

نصفيها ونشطفها بماء جاري

وماتنسوا تحطوا شوية من زيت الزيتون في مية السلق عشان

المكرونه ما تلزق في بعضها



في طاسه مناسبه نضيف اللحم المفروم ونقلبه دقيقتين علي النار مع الثوم المفروم

وملح وفلفل وملعقتين زيت زيتون

ونقلب لحد ما ياخد اللون البني



بعد كده نضيف الطماطم ونقلب كويس ونتركها تتسبك علي النار حوالي 20 دقيقه

لحد ما قوامها يتخن



في الوقت هذا نبدأ نقلب المكرونه مع الجبنه الرومي المبشوره ومللعقتين زيده سايحه



ونرصها بالشكل هذا في صينيه جوانبها ممكن تتفك

وطبعا ما ننسى ندهن الصينيه بالزبده الاول ونرش القاعده بالبقسماط

الناعم عشان تطلع بسهوله



بعد ما اللحمه تتسبك نبدا نرشها علي وحدات المكرونه ونحاول نحشي


كل واحده باللحمه كويس





في الاخر نحط الجبنه الموزاريلا علي الوجه

بعد ما نرش الجبنه علي الوجه
ندخلها الفرن اللي بنكون مسخنينهم قبل كذا
نتركها حوالي 10 او 15 دقيقه لحد ما الجبنه تسيح و وجهاا يحمر

نفك جوانب الصينيه ونقدمها ساخنه وممكن لو فيه صوص لحمه متبقي يتحط جمبها

دا شكلها من فوق



ومن الجمب





ملحوظه :

شوفوا الاتنين الفاضيين دول الجبنه نزلت تحت لانهم ما كانو

محشيين كويس

عشان كده راعوا انكوا تحشوها كلها كويس




بالعاافيا عليكم مقدمآآآ



اقرأ أيضا::


lrh]dv ,'vdrm h;gi lld.m 'vdrm jpqdv l;v,km < fhggpl hgltv,l



رد مع اقتباس
إضافة رد

الكلمات الدليلية (Tags)
طريقة, تحضير, مكرونة, مكرونة, باللحم, المفروم, Preparation, Mkromh, minced, meat

أدوات الموضوع
انواع عرض الموضوع

ضوابط المشاركة
لا تستطيع إضافة مواضيع جديدة
لا تستطيع الرد على المواضيع
لا تستطيع إرفاق ملفات
لا تستطيع تعديل مشاركاتك

كود [IMG]متاحة
كود HTML معطلة
Trackbacks are متاحة
Pingbacks are متاحة
Refbacks are متاحة


مقادير وطريقة اكله مميزة طريقة تحضير مكرونة , مكرونة باللحم المفروم ,Preparation Mkromh minced meat

سياسةالخصوصية


الساعة الآن 02:25 PM


Powered by vBulletin™ Version 3.8.7
Copyright © 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Content Relevant URLs by vBSEO