صور حب




منتدي صور حب
العودة   منتدي صور حب > الاقسام الاسرية > المطبخ - المطبخ الليبي - المطبخ الشامي

إضافة رد
LinkBack أدوات الموضوع انواع عرض الموضوع
  #1  
عضو جديد
 
تاريخ التسجيل: Mar 2021
المشاركات: 18,816
افتراضي وصفة ولا اشهى مشروم بفواكه البحر ، مشروم بالسلطعون والفراخ




وصفة ولا اشهى مشروم بفواكه البحر مشروم بالسلطعون والفراخوصفة ولا اشهى مشروم بفواكه البحر مشروم بالسلطعون والفراخوصفة ولا اشهى مشروم بفواكه البحر مشروم بالسلطعون والفراخ

مشروم بفواكه البحر ، مشروم بالسلطعون والفراخ , مشروم , والفراخ , البحر , بالسلطعون , بفواكه
مشروم بفواكه البحر ، مشروم بالسلطعون والفراخ


مشروم بفواكه البحر ، مشروم بالسلطعون والفراخ


مشروم بفواكه البحر ، مشروم بالسلطعون والفراخ



مشروم بفواكه البحر ، مشروم بالسلطعون والفراخ

اهلا ومرحبا بكم منتدي يقدم لكم





مشروم بفواكه البحر ، مشروم بالسلطعون والفراخ










المقادير:
١٦ حبة من المشروم الطازج متوسط الحجم
١ كوب زيت الزيتون
١ كوب طحين
ربع كوب فتات خبز
نصف عبوة كبيرة من لحم السلطعون
٢٤ قطعه جمبري صغير مطهو
١ م-ك بصل مفروم
٢ م-ك مايونيز
٢ فص ثوم مفروم
٢ م-ك من فتات الخبز
نصف كوب من جبن الشيدر المبشور
نصف كوب جبن بارميزان مبشور


طريقه عمل طبق فواكه البحر بالمشروم:
يتم خلط لحم السلطعون مع الجمبرى و المايونيز و البصل و الثوم و جبنالشيدر و فتات الخبر في قدر عميق
و من ثم يوضع المشروم في زيت الزيتون
ثم يضاف الي المشروم خليط فواكه البحر و يشكل علي شكل كره حسب حجم المشروم
و من ثم تضاف كرات فواكه البحر بالمشروم في الدقيق و فتات الخبز
ثم توضع في صينيه مجهزة للفرن
و يضاف قليل من جبن البارميزان الي وجه فواكه البحر بالمشروم
ثم تدخل الصينيه المجهزة الي فرن متوسط الحراره و لمده ٢٥ دقيقه او حتي النضج
و يقدم طبق فواكه البحر بالمشروم
و بالهناء و الشفاء

لمشروم المحشو بفواكه البحر كفتة الفراخ
المقادير:
-فرخة مسلوقة تقطع قطع صغيرة
-حبة بطاطس كبيرة مسلوقة
-بصلة متوسطة,3فصوص ثوم
-حزمة بقدونس
-2بيضة,فلفل اسود ناعم,ملح
-بقسماط,زيت للقلى
الطريقة:
-تسلق الفرخة وتخلي ها تماما من العظم وتقطع قطع صغيرة
-تخلط جميع المقادير مع قطع الفراخ الصغيرة فى الكبة
-بل ايديكى بالماء حتى لا تلتصق بها العجينة اثناء العمل
-ناخد من خليط الفرخة المضروبة ونشكلها اصابع او اقراص زى البرجر
-نضع الاقراص فى البقسماط مباشرة بدون بيض
لان الكفتة بيها بيض ثم نقليها فى الزيت ولما تحمر نشيلها من الزيت
ونحطها على ورق ماص للمادة الدهنية
وبالهنا والشفا





اقرأ أيضا::


,wtm ,gh hain lav,l ft,h;i hgfpv K fhgsg'u,k ,hgtvho ft,h;i hgfpv



رد مع اقتباس
إضافة رد

الكلمات الدليلية (Tags)
مشروم, بفواكه, البحر, مشروم, بالسلطعون, والفراخ

أدوات الموضوع
انواع عرض الموضوع

ضوابط المشاركة
لا تستطيع إضافة مواضيع جديدة
لا تستطيع الرد على المواضيع
لا تستطيع إرفاق ملفات
لا تستطيع تعديل مشاركاتك

كود [IMG]متاحة
كود HTML معطلة
Trackbacks are متاحة
Pingbacks are متاحة
Refbacks are متاحة


وصفة ولا اشهى مشروم بفواكه البحر ، مشروم بالسلطعون والفراخ

سياسةالخصوصية


الساعة الآن 07:02 AM


Powered by vBulletin™ Version 3.8.7
Copyright © 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Content Relevant URLs by vBSEO