LinkBack | أدوات الموضوع | انواع عرض الموضوع |
#1
| |||
| |||
وصفة ولا اشهى مشروم بفواكه البحر ، مشروم بالسلطعون والفراخ مشروم بفواكه البحر ، مشروم بالسلطعون والفراخ , مشروم , والفراخ , البحر , بالسلطعون , بفواكه مشروم بفواكه البحر ، مشروم بالسلطعون والفراخ مشروم بفواكه البحر ، مشروم بالسلطعون والفراخ مشروم بفواكه البحر ، مشروم بالسلطعون والفراخ مشروم بفواكه البحر ، مشروم بالسلطعون والفراخ اهلا ومرحبا بكم منتدي يقدم لكم مشروم بفواكه البحر ، مشروم بالسلطعون والفراخ المقادير: ١٦ حبة من المشروم الطازج متوسط الحجم ١ كوب زيت الزيتون ١ كوب طحين ربع كوب فتات خبز نصف عبوة كبيرة من لحم السلطعون ٢٤ قطعه جمبري صغير مطهو ١ م-ك بصل مفروم ٢ م-ك مايونيز ٢ فص ثوم مفروم ٢ م-ك من فتات الخبز نصف كوب من جبن الشيدر المبشور نصف كوب جبن بارميزان مبشور طريقه عمل طبق فواكه البحر بالمشروم: يتم خلط لحم السلطعون مع الجمبرى و المايونيز و البصل و الثوم و جبنالشيدر و فتات الخبر في قدر عميق و من ثم يوضع المشروم في زيت الزيتون ثم يضاف الي المشروم خليط فواكه البحر و يشكل علي شكل كره حسب حجم المشروم و من ثم تضاف كرات فواكه البحر بالمشروم في الدقيق و فتات الخبز ثم توضع في صينيه مجهزة للفرن و يضاف قليل من جبن البارميزان الي وجه فواكه البحر بالمشروم ثم تدخل الصينيه المجهزة الي فرن متوسط الحراره و لمده ٢٥ دقيقه او حتي النضج و يقدم طبق فواكه البحر بالمشروم و بالهناء و الشفاء لمشروم المحشو بفواكه البحر كفتة الفراخ المقادير: -فرخة مسلوقة تقطع قطع صغيرة -حبة بطاطس كبيرة مسلوقة -بصلة متوسطة,3فصوص ثوم -حزمة بقدونس -2بيضة,فلفل اسود ناعم,ملح -بقسماط,زيت للقلى الطريقة: -تسلق الفرخة وتخلي ها تماما من العظم وتقطع قطع صغيرة -تخلط جميع المقادير مع قطع الفراخ الصغيرة فى الكبة -بل ايديكى بالماء حتى لا تلتصق بها العجينة اثناء العمل -ناخد من خليط الفرخة المضروبة ونشكلها اصابع او اقراص زى البرجر -نضع الاقراص فى البقسماط مباشرة بدون بيض لان الكفتة بيها بيض ثم نقليها فى الزيت ولما تحمر نشيلها من الزيت ونحطها على ورق ماص للمادة الدهنية وبالهنا والشفا اقرأ أيضا::
المصدر: منتدي صور حب ,wtm ,gh hain lav,l ft,h;i hgfpv K fhgsg'u,k ,hgtvho ft,h;i hgfpv |
الكلمات الدليلية (Tags) |
مشروم, بفواكه, البحر, مشروم, بالسلطعون, والفراخ |
أدوات الموضوع | |
انواع عرض الموضوع | |
| |