صور حب




منتدي صور حب
العودة   منتدي صور حب > الاقسام الاسرية > المطبخ - المطبخ الليبي - المطبخ الشامي

إضافة رد
LinkBack أدوات الموضوع انواع عرض الموضوع
  #1  
عضو مميز
 
تاريخ التسجيل: Mar 2021
المشاركات: 18,894
افتراضي طريقة تجهيز وجبه شهية طريقة تحضير سندوتشات , سندوتشات سريعه ورائعه , سندوتشات سريعه بالصور




طريقة تجهيز وجبه شهية طريقة تحضير سندوتشات سندوتشات سريعه ورائعه سندوتشات سريعه بالصورطريقة تجهيز وجبه شهية طريقة تحضير سندوتشات سندوتشات سريعه ورائعه سندوتشات سريعه بالصورطريقة تجهيز وجبه شهية طريقة تحضير سندوتشات سندوتشات سريعه ورائعه سندوتشات سريعه بالصور









المقادير

بصل + هوت دوق مقطع مثل الصوره( نقانق ) + فلفل اخضر+ بصل اخضر

+ جبن شرايح + طبعا الصامولي الصغير


الطريقة
اول شي تحمسون البصل وتحطوون عليه الفلفل والبصل الاخضر

بعدين تزيدون الهوت دوغ فوقه وتحركونه شووووي

واذا بغيتوا تزيدون طماط مع المقادير عادي ويكون احسن لانه بيصير مفيد اكثر انا آخر

شي قررت احط طماط عشان كذا ما صورته مع المقادير



بعدين نجي للجزء اللي انا احبه


نضيف شرااااااائح الجبن وكل مازادت - بالنسبه لي - تكون افضل

وتحركونه لين يذوب الجبن مرررررررره يصير كذا





-------------------------------


كباب لحم ودجاج ولفلئف بادنجان
كباب اللحم
لحم مفروم -بصله مبشوره -بقدونس مقطع صغير-ملح -فلفل اسود-بهارات مشكله -فلفل اخضر حار مقطع صغير حسب الرغبه -رشه كمون

نخلط المكونات جميعا مع بعض ونبدا في تشكيلها حسب الرغبه
انا شكلتها اصابع وكور ونرصها في صنيه فرن

بعد الانتهاء من تشكيلها ورصها في صنيه الفرن ندخلها الفرن المسخن مسبقا علي 180 درجه حتي تنضج
الحين كباب الدجاج
دجاج مفروم -بصله مبشوره -بقدونس مبشوره -فلفل اسود ملح -بهار مشكل

نخلط المكونات مع بعض ونشكلها حسب الرغبه

ندخلها الفرن المسخن قبل ربع ساعه علي 180 درجه ونتركها حتي تنضج تري ما بياخد كباب اللحم والدجاج وقت في الفرن بالكتير نصف ساعه علي حسب الفرن
بعد النضج بالنسبه لنوعين الكباب نحضر فنجان صغير فيه شويه زيت ونكون مجهزين جمره فحم ونحطها في الفنجان ونغطي الصواني حتي يكتسب الكباب ريحه وطعم الشوي
اممممممممممممممممم يجنن


للفائف البادنجان
هانحتاج بادنجان رومي مقطع شرايح رقيقه شوي لا نتخنها علشان لما نيجي نلفها نرش عليها شويه ملح ونضعها في مصفي حتي تنزل المويه حقها علشان لا تتشرب زيت وقت القلي

بعد ما ينزل المويه اللي فيه نشطفه من الملح ونحمره في الزيت

ناخد شريحه ونضع عليها كوره من اللي سويناها كباب سواء لحم او دجاج حسب الرغبه ونلفها

بعد ما نلف الشريحه نقفلها بعود اسنان خشب ونضع عليها قطعه صغيره بطاطس ونرصها في صنيه فرن

بعد ما نخلص المقدار اللي عندنا نقطع حبه فلفل رومي مع فلفل حار حسب الرغبه ونضعه مع لفائف البدنجان في الصنيه

نضع علي الصينيه عصير حبتين طماطم مع ملعقتين كشنه طمام نضع بصل مع ثوم ونحمرهم في الزيت ونضع عليه ملعتين معجون طماطم ونتركها حتي تتسبك ونضيف عليها كمون وملح وبهار مشكل وبعدين نضيفها علي لفائف البدنجان مثل الصوره

ندخلها الفرن ونتركها حتي تتسبك وتكتسب اللفائف طعم الطماطم والصلصه وتتحمر

امممممممممممممممممممممممم


اقرأ أيضا::


'vdrm j[id. ,[fi aidm jpqdv sk],jahj < svdui ,vhzui fhgw,v



رد مع اقتباس
إضافة رد

الكلمات الدليلية (Tags)
طريقة, تحضير, سندوتشات, سندوتشات, سريعه, ورائعه, سندوتشات, سريعه, بالصور


ضوابط المشاركة
لا تستطيع إضافة مواضيع جديدة
لا تستطيع الرد على المواضيع
لا تستطيع إرفاق ملفات
لا تستطيع تعديل مشاركاتك

كود [IMG]متاحة
كود HTML معطلة
Trackbacks are متاحة
Pingbacks are متاحة
Refbacks are متاحة


طريقة تجهيز وجبه شهية طريقة تحضير سندوتشات , سندوتشات سريعه ورائعه , سندوتشات سريعه بالصور

سياسةالخصوصية


الساعة الآن 08:00 AM


Powered by vBulletin™ Version 3.8.7
Copyright © 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Content Relevant URLs by vBSEO