LinkBack | أدوات الموضوع | انواع عرض الموضوع |
#1
| |||
| |||
طريقة تحضير اكلات بالصور المسقعة باللحمة المفرومة , طريقة عمل المسقعة باللحم المفرومة , مقادير عمل المسقعة ، المقادير :- ثمرة كبيرة بطاطس طبخ (1) ثمرة كبيرة باذنجان (1) ربع كيلو لحم مفروم زيت زيتون علبة جبن سائلة (1) بصل – ثوم – بقدونس بهارات ريحان مطحون ( للنكهه فقط ) وبالاخير اضفت ملعقه صلصه – نص ملعقة ملح – ربع كوب ماء ، الطريقة :- نقطع باذنجان وبطاطس و نقليهم ونرصهم بالصينية . . . نقطع البصل والثوم و البقدونس نحمس البصل مع ملعقة صغيرة زيت ، لين يتحمر ونضيف له الثوم واللحم المفروم ! ونضيف البهارات والملح والماء والصلصة ونستنى شوي لما تجود نضيف البقدونس والريحان وبعدين نصبه فوق البطاطس والباذنجان ~ وبعدين ندهن الطبق بالجبنه من فوق وندخله الفرن وكدا شكله بالنهاية اقرأ أيضا::
المصدر: منتدي صور حب 'vdrm jpqdv h;ghj fhgw,v hglsrum fhggplm hgltv,lm < ulg fhggpl lrh]dv |
الكلمات الدليلية (Tags) |
المسقعة, باللحمة, المفرومة, طريقة, المسقعة, باللحم, المفرومة, مقادير, المسقعة |
أدوات الموضوع | |
انواع عرض الموضوع | |
| |