صور حب




منتدي صور حب
العودة   منتدي صور حب > الاقسام الاسرية > المطبخ - المطبخ الليبي - المطبخ الشامي

إضافة رد
LinkBack أدوات الموضوع انواع عرض الموضوع
  #1  
عضو جديد
 
تاريخ التسجيل: Mar 2021
المشاركات: 18,996
افتراضي طريقة تجهيز وصفة ولا اطعم عمايل ايديا الخرشوف باللحم المفروم و الصنوبر . الخرشوف باللحمه




طريقة تجهيز وصفة ولا اطعم عمايل ايديا
 الخرشوف باللحم المفروم الصنوبر الخرشوف باللحمهطريقة تجهيز وصفة ولا اطعم عمايل ايديا
 الخرشوف باللحم المفروم الصنوبر الخرشوف باللحمهطريقة تجهيز وصفة ولا اطعم عمايل ايديا
 الخرشوف باللحم المفروم الصنوبر الخرشوف باللحمه






المكونات
------------
كيس خرشوف
لحم مفروم معصج
صلصه أو عصير طماطم أفضل
كوب شوربة لحم أو أي نوع شوربه موجود
2 ليمونه
مستكه - حبهان - ورق لوروا
2 مكعب فاين فوود
معلقة سمن
صنوبر محمص للتزويق
-----------------------------
الطريقه
----------
يسلق الخرشوف بأضافه
3 فصوص مستكه - 4 فصوص حبهان - ورق لوروا - عصير ليمونه
ليمونه مقطعه ترنشات - بصله - 2 مكعب فاين فوود
بعد ربع ساعه تقريبا نختبر سواء الخرشوف بشكه خفيفه ان بدأ يقطع نطفئ عليه
نحضر صينيه و نضع ملعقة سمن و قليل من الشوربه مع عصير الطماطم
ثم نرص و حدات الخرشوف
نحشي الخرشوف باللحم المفروم المعصج
يمكن اضافة معلقة بشاميل علي كل وحدة خرشوف
ندخله الفرن لمدة 15 دقيقه تقريبا أو الي ان يحمر الوجه
نخرجه من الفرن ونقوم بتذويق الطبق
برش بعض صنوبر محمرعلي الخرشوف
ووضع بنصف ليمونه علي خلة الآسنان
و بالهنا و الشفا


اقرأ أيضا::


'vdrm j[id. ,wtm ,gh h'ul ulhdg hd]dh hgova,t fhggpl hgltv,l , hgwk,fv > fhggpli fhggpl hgltv,l hgwk,fv



رد مع اقتباس
إضافة رد

الكلمات الدليلية (Tags)
الخرشوف, باللحم, المفروم, الصنوبر, الخرشوف, باللحمه


ضوابط المشاركة
لا تستطيع إضافة مواضيع جديدة
لا تستطيع الرد على المواضيع
لا تستطيع إرفاق ملفات
لا تستطيع تعديل مشاركاتك

كود [IMG]متاحة
كود HTML معطلة
Trackbacks are متاحة
Pingbacks are متاحة
Refbacks are متاحة


طريقة تجهيز وصفة ولا اطعم عمايل ايديا الخرشوف باللحم المفروم و الصنوبر . الخرشوف باللحمه

سياسةالخصوصية


الساعة الآن 10:17 PM


Powered by vBulletin™ Version 3.8.7
Copyright © 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Content Relevant URLs by vBSEO