LinkBack | أدوات الموضوع | انواع عرض الموضوع |
#1
| |||
| |||
طريقة عمل أطباق من مطبخي أكله هندية , آكلات رمضان , من سفرة الرمضانية , قطع الدجاج بطريقة هندية أكله هندية , آكلات رمضان , من سفرة الرمضانية , قطع الدجاج بطريقة هندية أكله هندية , آكلات رمضان , من سفرة الرمضانية , قطع الدجاج بطريقة هندية المقادير: دجاجه مقطعه قطع , ملعقه كبيره كزبره حب , ثلاث بصلات مقطعه شرايح , ثوم مهروس . ملعقه كبيره زنجبيل مبشور , حبتين طماط كبيره مفرومه , 3 ملاعق صلصه , ملعقه صغيره فلفل احمر بودره كزبره خضرا مقطعه , ملعقتين صغيره ملح , نص ملعقه صغيره قارام مسالا [ بهارات معلبه ] , حبة فلفل رومي مقطع شرايح قشطه وسط , حبة فلفل اخضر حار مقطع شرايح > على حسب الرغبه .. الطريقه : - نحمص الكزبره الحب و الخضرا عالنار .. مدة دقيقتين على نار منخفضه .. نضيف عليها البصل لين يشقر, نضيف الثوم ونقلب مدة دقيقه ونضيف الزنجبيل المبشور والفلفل الاحمر البودره .. ضيف الدجاج ونقلبه على نار عاليه مدة عشر دقايق لين يتغير لونه , نضيف الطماط ونطبخه معاه مدة خمس دقايق .. نضيف الملح والقارام مسالا ونخليه على نار هاديه مدة عشرين دقيقه ,ب عدها نضيف الصلصه الفلفل الرومي .. أخيرا نضيف القشطه ونقلب مدة ثلاث دقايق ونطفي النار عنه .. اقرأ أيضا::
المصدر: منتدي صور حب 'vdrm ulg H'fhr lk l'fod H;gi ik]dm < N;ghj vlqhk stvm hgvlqhkdm r'u hg][h[ f'vdrm ik]dm N;ghj |
الكلمات الدليلية (Tags) |
أكله, هندية, آكلات, رمضان, سفرة, الرمضانية, الدجاج, بطريقة, هندية |
| |