LinkBack | أدوات الموضوع | انواع عرض الموضوع |
#1
| |||
| |||
مقادير وطريقة طريقة الذ طبق طبقات البطاطس باللحم بطريقة منال العالم طريقه عمل صينيه البطاطس باللحم مقادير عمل طبقات البطاطس بطريقه منال العالم اكلات منال العالم اطباق ساخنه المقادير بطاطس مقطعه شرائح علبه كريمه 200 غرام 2 ملعقة صلصه شوربه لحمه مفرومه بصل وفصين ثوم فلفل اخضر وطماطم وبقدونس الطريقة اولا قطعى البطاطس وملحيها واتركيها على جنب ضعي البصل المقطع على النار بعد مايبدأ البصل يذبل ويصفر ضيفى فصي الثوم المفرومين ناعم وبعد قليل اضيفى الفلفل الاخضر المقطع صغير بعد مايذبل الفلفل اضيفى اللحم المفروم وضعي الملح والفلفل ورشه قرفه وكمون وزعتر ناشف وبهارات مشكله ولما يتعصج ويستوى اضيفى اخر شئ البقدونس والطماطم المقطعين جهزى ايضا الشوربه << ويمكن استخدام مرقة دجاج اضيفي عليها مكعب ماجي وعندما تغلي اضيفي عليها علبة الكريمه ومعلقتي الصلصه هنا نبدأ بتجهيز الطبقات نستعمل قالب بايركس وسط نرص اول طبقه بطاطس وفوقها اللحم المفروم وثم طبقه بطاطس اخرى واخيرا اضيفى الشوربه والكريمه قليلا قليلا الان غطيها بورق فويل ودخليها فرن ساخن (تاخد تقريبا ساعه ونص ) وفي اخر عشر دقائق ارفعي ورق الفويل واتركيها حتى يحمر السطح اقرأ أيضا::
المصدر: منتدي صور حب lrh]dv ,'vdrm 'vdrm hg` 'fr 'frhj hgf'h's fhggpl f'vdrm lkhg hguhgl hgf'h's fhggpl f'vdrm lkhg |
الكلمات الدليلية (Tags) |
طبقات, البطاطس, باللحم, بطريقة, منال, العالم |
| |