صور حب




منتدي صور حب
العودة   منتدي صور حب > الاقسام الاسرية > المطبخ - المطبخ الليبي - المطبخ الشامي

إضافة رد
LinkBack أدوات الموضوع انواع عرض الموضوع
  #1  
عضو جديد
 
تاريخ التسجيل: Mar 2021
المشاركات: 18,895
افتراضي مقادير وطريقة طريقة الذ طبق طبقات البطاطس باللحم بطريقة منال العالم




مقادير وطريقة طريقة الذ طبق
 طبقات البطاطس باللحم بطريقة منال العالممقادير وطريقة طريقة الذ طبق
 طبقات البطاطس باللحم بطريقة منال العالممقادير وطريقة طريقة الذ طبق
 طبقات البطاطس باللحم بطريقة منال العالم





طريقه عمل صينيه البطاطس باللحم

مقادير عمل طبقات البطاطس بطريقه منال العالم

اكلات منال العالم

اطباق ساخنه


المقادير

بطاطس مقطعه شرائح
علبه كريمه 200 غرام
2 ملعقة صلصه
شوربه
لحمه مفرومه
بصل وفصين ثوم
فلفل اخضر وطماطم وبقدونس


الطريقة

اولا قطعى البطاطس وملحيها واتركيها على جنب

ضعي البصل المقطع على النار


بعد مايبدأ البصل يذبل ويصفر ضيفى فصي الثوم المفرومين ناعم وبعد قليل اضيفى الفلفل الاخضر المقطع صغير


بعد مايذبل الفلفل اضيفى اللحم المفروم وضعي الملح والفلفل ورشه قرفه وكمون وزعتر ناشف وبهارات مشكله ولما يتعصج ويستوى اضيفى اخر شئ البقدونس والطماطم المقطعين


جهزى ايضا الشوربه << ويمكن استخدام مرقة دجاج اضيفي عليها مكعب ماجي وعندما تغلي اضيفي عليها علبة الكريمه ومعلقتي الصلصه


هنا نبدأ بتجهيز الطبقات

نستعمل قالب بايركس وسط


نرص اول طبقه بطاطس


وفوقها اللحم المفروم


وثم طبقه بطاطس اخرى




واخيرا اضيفى الشوربه والكريمه قليلا قليلا



الان غطيها بورق فويل ودخليها فرن ساخن (تاخد تقريبا ساعه ونص )

وفي اخر عشر دقائق ارفعي ورق الفويل واتركيها حتى يحمر السطح


اقرأ أيضا::


lrh]dv ,'vdrm 'vdrm hg` 'fr 'frhj hgf'h's fhggpl f'vdrm lkhg hguhgl hgf'h's fhggpl f'vdrm lkhg



رد مع اقتباس
إضافة رد

الكلمات الدليلية (Tags)
طبقات, البطاطس, باللحم, بطريقة, منال, العالم


ضوابط المشاركة
لا تستطيع إضافة مواضيع جديدة
لا تستطيع الرد على المواضيع
لا تستطيع إرفاق ملفات
لا تستطيع تعديل مشاركاتك

كود [IMG]متاحة
كود HTML معطلة
Trackbacks are متاحة
Pingbacks are متاحة
Refbacks are متاحة


مقادير وطريقة طريقة الذ طبق طبقات البطاطس باللحم بطريقة منال العالم

سياسةالخصوصية


الساعة الآن 01:57 AM


Powered by vBulletin™ Version 3.8.7
Copyright © 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Content Relevant URLs by vBSEO