LinkBack | أدوات الموضوع | انواع عرض الموضوع |
#1
| |||
| |||
طريقة عمل الذ الطبخات طريقة تحضير كوسة محشية لحمة مفرومة وصينية فراخ طريقة . تحضير. كوسة .محشية .لحمة .مفرومة. وصينية. فراخ المقادير 2 كيلو كوسه متوسطه الحجم نصف كيلو لحمه مفرومه معصجه مع بصل وتوابل للتغطيه طماطم مع ثومه بنحمر التوم وبعد ما يصفر نضيف عصير الطماطم والملح والفلفل وبسسسس الفراخ فراخ حسب الرغبه بصل مقطع فلفل حلقات طماطمايه مقطعه ملح فلفل بهارات ورق لورا حبهان واى توابل بتفضليها الطريقه الكوسه بنقورها كويس وبعدين تحمر فى زيت قليل لغايه ما تتبدل بس وبعدين نحشيها باللحمه المفرومه ونرصضها فى الصينيه ونرش عليها صوص الطماطم وعلى الفرن علطول الفراخ طبعا هنحط كله على بعضه وتوضع فى الفرن بردوا واسيبكم دلوقتى مع الصور ده الكوسه بعد ما اتقورت وشرشرناها بالمقوار المشرشر وده الفراخ بعد التتبيل وده شكل الكوسه بعد الحشو وحطينا عليها الصوص وده بعد الفراخ ما استوت وطلعت من الفرن وهنا الكوسه بعد السوا شايفين شكلها حلو ازاى وده صورة كمان قريبه اقرأ أيضا::
المصدر: منتدي صور حب 'vdrm ulg hg` hg'fohj jpqdv ;,sm lpadm gplm ltv,lm ,wdkdm tvho jpqdv ;,sm lpadm gplm ltv,lm |
الكلمات الدليلية (Tags) |
طريقة, تحضير, كوسة, محشية, لحمة, مفرومة, وصينية, فراخ |
| |