صور حب




منتدي صور حب
العودة   منتدي صور حب > الاقسام الاسرية > المطبخ - المطبخ الليبي - المطبخ الشامي

إضافة رد
LinkBack أدوات الموضوع انواع عرض الموضوع
  #1  
عضو جديد
 
تاريخ التسجيل: Mar 2021
المشاركات: 18,816
افتراضي طريقة عمل الذ الطبخات طريقة تحضير كوسة محشية لحمة مفرومة وصينية فراخ




طريقة عمل الذ الطبخات طريقة تحضير كوسة محشية لحمة مفرومة وصينية فراخطريقة عمل الذ الطبخات طريقة تحضير كوسة محشية لحمة مفرومة وصينية فراخطريقة عمل الذ الطبخات طريقة تحضير كوسة محشية لحمة مفرومة وصينية فراخ


طريقة . تحضير. كوسة .محشية .لحمة .مفرومة. وصينية. فراخ

المقادير
2 كيلو كوسه متوسطه الحجم
نصف كيلو لحمه مفرومه
معصجه مع بصل وتوابل
للتغطيه طماطم مع ثومه
بنحمر التوم وبعد ما يصفر نضيف عصير الطماطم والملح والفلفل
وبسسسس

الفراخ

فراخ حسب الرغبه
بصل مقطع
فلفل حلقات طماطمايه مقطعه
ملح فلفل بهارات ورق لورا حبهان
واى توابل بتفضليها


الطريقه

الكوسه بنقورها كويس
وبعدين تحمر فى زيت قليل
لغايه ما تتبدل بس
وبعدين نحشيها باللحمه المفرومه
ونرصضها فى الصينيه
ونرش عليها صوص الطماطم وعلى الفرن علطول


الفراخ طبعا هنحط كله على بعضه
وتوضع فى الفرن بردوا

واسيبكم دلوقتى مع الصور


ده الكوسه بعد ما اتقورت وشرشرناها
بالمقوار المشرشر

وده الفراخ بعد التتبيل


وده شكل الكوسه بعد الحشو
وحطينا عليها الصوص



وده بعد الفراخ ما استوت وطلعت من الفرن



وهنا الكوسه بعد السوا
شايفين شكلها حلو ازاى



وده صورة كمان قريبه


اقرأ أيضا::


'vdrm ulg hg` hg'fohj jpqdv ;,sm lpadm gplm ltv,lm ,wdkdm tvho jpqdv ;,sm lpadm gplm ltv,lm



رد مع اقتباس
إضافة رد

الكلمات الدليلية (Tags)
طريقة, تحضير, كوسة, محشية, لحمة, مفرومة, وصينية, فراخ


ضوابط المشاركة
لا تستطيع إضافة مواضيع جديدة
لا تستطيع الرد على المواضيع
لا تستطيع إرفاق ملفات
لا تستطيع تعديل مشاركاتك

كود [IMG]متاحة
كود HTML معطلة
Trackbacks are متاحة
Pingbacks are متاحة
Refbacks are متاحة


طريقة عمل الذ الطبخات طريقة تحضير كوسة محشية لحمة مفرومة وصينية فراخ

سياسةالخصوصية


الساعة الآن 11:18 AM


Powered by vBulletin™ Version 3.8.7
Copyright © 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Content Relevant URLs by vBSEO