LinkBack | أدوات الموضوع | انواع عرض الموضوع |
#1
| |||
| |||
مقادير وطريقة وجبة لو عندك عزومة اوعى تحتارى .. مجموعة اكلات رااائعة )الجمبري المشوي2: -جمبري متوسط الحجم -مياه للتمليح عباره عن (ملح +ليمون+شطه+2ك مياه) .......... -علي صاج ساخن يشوي الجمبري علي نار متوسطه -بعد النضج يتم مباشره اضافه الجمبري لمياه التمليح -يترك حتي يمتص الملح ثم ينشل (6)الجمبري المسلوق: -جمبري حجم كبير -طماطم حلقات -فلفل رومي حلقات -بصل حلقات -فلفل وكمون وملح ......... تخلط المكونات وتوضع في اناء مغطي علي النار حتي النضج (7)شوربه الجمبري: -جمبري حجم وسط أوكبير (منظف بالطبع ولكن استخدمي نصف الكميه مقشره والنصف الاخر بالقشره -2كابوريا منظفه ومقطعه -نص كوب لبن -مستكه -ملح وفلفل ......... -في اناء الطهي ضعي ملعقه زيت +المستكه -ضيفي لهم الجمبري والكابوريا والملح والفلفل+2ك ماء -اتركيه حتي يغلي ويدخل في النضج ثم ضيفي اللبن وأرفعيه من علي النار . (8)الجمبري الصياديه بالارز: -جمبري وسط أو صغير -بصله متوسطه -أرز مصري مغسول -شبت أو بقدونس -حبه فلفل رومي أحمر مقطعه صغيرا -ملح فلفل كمون .......... -حمري البصله فالزيت حتي تصل للون البني -ضيفي الجمبري والملح والبهارات والفلفل الاحمر وقلبي -ضيفي الارز المغسول +الماء -بعد النضج وقبل التقديم قومي بفرم البقدونس أو الكسبره وأخلطيه مع الارز جيدا ...علي فكره هو مش غامق أوي كده..ده من الاضاءه (9)طاجن الجمبري في الفرن: -جمبري حجم صغير -بصله مفرومه -عصير طماطم -بقدونس مفروم -ملح وفلفل وكمون .......... -حمري البصله حتي يصبح لونها ذهبي -أضيفي عصير الطماطم حتي يغلي -ضيفي الجمبري والبهارات والبقدونس مع التقليب -أتركيه علي نار هادئه ..ثم أدخليه الفرن (10)الملــــــوخيه بالجمبري: -عصير طماطم -ملوخيه خضراء مخروطه طبعا -جمبري حجم صغير -ثوم مفروم +كسبره ناشفه -2م زيت ...... -في الحله ضعي الزيت + الجمبري+عصير الطماطم وأتركيه يغلي حتي يصل للقوام المطلوب -ضيفي الملوخيه مع التقليب لمده دقائق ثم ارفعيه من علي النار -في الزيت حمري الكسبره +الثوم ثم ضيفيها للملوخيه مع تغطيه الاناء جيدا [/QUOTE] اقرأ أيضا::
المصدر: منتدي صور حب lrh]dv ,'vdrm ,[fm g, uk]; u.,lm h,un jpjhvn >> l[l,um h;ghj vhhhzum u.,lm h,un jpjhvn l[l,um h;ghj |
الكلمات الدليلية (Tags) |
عندك, عزومة, اوعى, تحتارى, مجموعة, اكلات, رااائعة |
أدوات الموضوع | |
انواع عرض الموضوع | |
| |