LinkBack | أدوات الموضوع | انواع عرض الموضوع |
#1
| |||
| |||
طريقة تجهيز أطباق من مطبخي سمك بوري مشوي بسر الخلطه الاسكندراني اروع طريقة لطبخ الاسماك , أطباق الأرز , طبخات رز , طبخات جديدة الشيف اسامة , حلويات , سلطات بالصور , أطباق طبخات خضروات أطباق طبخات دجاج , لحم ,سمك مشوى , سمك بورى , خلطات للسمك اكلات عربيه سمك بورى مشوى بسر الخلطه الاسكندرانى الخلطــــــــــــــــــــــــــة ثوم مدقوق فى الهون طماطم مفرومه ناعم فلفل اخضر فلفل شطه توابل فلفل اسود كمون كزبره ناشفه فلفل مطحون حار سماق ملعقتين زيت خل عصير ليمون ومبشور الليمون رده (( نخاله)) الطريقـــــــــــــــــــــــــــــــــة يدق الثوم فى المدق ويدق معه الفلفل الاخضر والشطه والتوابل واليمون والخل والطماطم تؤخذ نصف مقدار الخلطه ويتبل بها السمك جيدا وتغطى وتوضع فى الثلاجه لمده نصف ساعه او ساعه ثم يغطى السمك بالرده ويشوى من الجانبين على ساجه على البوتجاز من فوق ثم نضع السمك فى باقى الخلطه وتغطى بيها جيدا وبالهنا والشفـــــــــــــــــــــــــا اقرأ أيضا::
المصدر: منتدي صور حب 'vdrm j[id. H'fhr lk l'fod sl; f,vd la,d fsv hgog'i hghs;k]vhkd la,d hgog'i |
الكلمات الدليلية (Tags) |
بوري, مشوي, الخلطه, الاسكندراني |
| |