صور حب




منتدي صور حب
العودة   منتدي صور حب > الاقسام الاسرية > المطبخ - المطبخ الليبي - المطبخ الشامي

طريقة تجهيز طبق شهي سهل واهم شئ على سفرتك

المطبخ - المطبخ الليبي - المطبخ الشامي

إضافة رد
LinkBack أدوات الموضوع انواع عرض الموضوع
  #1  
عضو مميز
 
تاريخ التسجيل: Mar 2021
المشاركات: 19,066
افتراضي طريقة تجهيز طبق شهي سهل واهم شئ على سفرتك




طريقة تجهيز طبق شهي
 سهل واهم شئ على سفرتكطريقة تجهيز طبق شهي
 سهل واهم شئ على سفرتكطريقة تجهيز طبق شهي
 سهل واهم شئ على سفرتك


اكلات شهية ،اطباق ساخنة ،اكلات بحرية


ا
هكلمكم على الرز بما انه اسهل حاجه بالنسبه للطبخ بس اهم حاجه
لان مفيش يوم تقريبا الا واحنا لازم نطبخه على الغداء
ملحوظة
لكل كوب ارز مصرى كوب ماء
لكل كوب ارز بسمتى كوب ونصف ماء
الأرز للسمك
طبعا رز السمك بنطبخه بالزيت
الرز الصياديه او الرز بالبصل
احضرى بصله كبيره وقطعيها قطع صغيره وشوحيها بالزيت الى ان تعطى اللون البنى لاكن حذارى تتحترق منكى لان فى هذه الحاله تعطى طعم مر للرز ثم ضعى مقدرا الماء المناسب كما وضحت لكل كوب رز كوب ماء وبعد ان تغلى الماء بالبصل ضعى ملح وفلفل ثم ضعى الرز بعد ان تنقيه وتغسليه جيدا
خلى بالك اوعى يشيط بعد مايتشرب الماء وطى عليه وضعى له شياطه واهم شىء ان غطاء الرز لازم يكون محكم علشان البخار ميتسربش ويفقد جزء من الماء ويسنشف الرز اتركيه حوالى عشر دقائق اوربع الى ان يستوى وبالف هنا وشفاء
الرز بالشعريه
حمرى الشعريه فى زيت او سمن حسب رغبتك او ذيده وزيت معا
ثم ضعى الرز فوق الشعريه بعد مايبقى لونها ذهبى وقلبيه جيدا
ضعى مقدار الماء المناسب ثم ضعى الملح وقلبيه جيدا واتركيه يتشرب الماء ثم وطى عليه وضعى تحته الشياطه واتركيه الى ان يستوى حوالى عشر دقائق او ربع ساعه
رز دقن الشايب
اغسلى الرز جيدا ضعى مقدار الزيت خذى حبه رز حوالى كبشه
حمرى الرز لى ان يبقى لونه ذهبيا ثم ضعى باقى الرز وقلبيه جيدا
ثم ضعى مقدار الماء والملح واتركيه يتشرب ثم ضعى الشياطه واتركيه يستوى من عشر دقائق لربع ساعه
الرز الابيض
اغسلى الرز وضعى مقدار الزيت او السمن او ذبده وزيت معا حسب الرغبه
ضعى فوقه الرز وقلبيه جيدا لمده دقيقتين ثم ضعى مقدار الماء والملح واتركيه يتشرب الماء ثم
وطى عليه النار وضعى له شياطه واتركيه يستوى
«®°·.¸.•°°·.¸¸.•°°·.¸.•°®»
وبالف هنا وشفاء
«®°·.¸.•°°·.¸¸.•°°·.¸.•°®»


اقرأ أيضا::


'vdrm j[id. 'fr aid sig ,hil az ugn stvj;



رد مع اقتباس
إضافة رد

الكلمات الدليلية (Tags)
واهم, سفرتك


ضوابط المشاركة
لا تستطيع إضافة مواضيع جديدة
لا تستطيع الرد على المواضيع
لا تستطيع إرفاق ملفات
لا تستطيع تعديل مشاركاتك

كود [IMG]متاحة
كود HTML معطلة
Trackbacks are متاحة
Pingbacks are متاحة
Refbacks are متاحة


طريقة تجهيز طبق شهي سهل واهم شئ على سفرتك

سياسةالخصوصية


الساعة الآن 11:08 PM


Powered by vBulletin™ Version 3.8.7
Copyright © 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Content Relevant URLs by vBSEO