LinkBack | أدوات الموضوع | انواع عرض الموضوع |
#1
| |||
| |||
مقادير وطريقة وصفة من مطبخي الجمبرى البانيه ( مصري ) اليكم الطريقة و المقادير اول حاجة نجيب كيلو جمبرى مقشر و نفتح الظهر عشان ننظفه ( و دى حاجة مهمة جدا فى كل انواع الجمبرى عشان انا سمعت من واحد سماك ان الكيس اللى فى ظهر الجمبرى بيجيب فشل كلوى ولانها كمان بتغير طعمه ) و نفتح الظهر بالشكل ده و نشيل كيس الرمل بالشكل ده لحد ما نتأكد ان ظهر الجمبرى نضيف و بعدين نحاول فتح ظهر الجمبرى اكتر لحد ما يكون شكل الجمبرى مبطط مثل صدور الفراخ المخلية بالشكل ده و بعدين بنغسله و نتبله بالتتبيلة اللى فى الصورة و هى عبارة عن صويا صوص حوالى 2 ملعقة كبيرة ملعقة كبيرة كمون 2 ملعقة كبيرة بهارات سمك مخلوطة ( انا بجيبها اكياس جاهزة) ملعقتين صغار ملح من 6 الى 7 فصوص ثوم مدقوق عصير ليمونة // // يتبع اقرأ أيضا::
المصدر: منتدي صور حب lrh]dv ,'vdrm ,wtm lk l'fod hg[lfvn hgfhkdi ( lwvd ) hgfhkdi |
الكلمات الدليلية (Tags) |
الجمبرى, البانيه, مصري |
أدوات الموضوع | |
انواع عرض الموضوع | |
| |