LinkBack | أدوات الموضوع | انواع عرض الموضوع |
#1
| |||
| |||
طريقة عمل اطباق نداء الى الفاضلة / ملوك مهدى - الرد على الأسئلة هيا تابعى معى الفاضلة / ملوك مهدى هيا تابعى علشان امتحاناتك وتلحقى تعرفى الترجمة للمكونات بعد سؤال صديقتى الجزائرية لوز مرحى مطحون يعنى لوز مسلوق ومقشر حشيش ( كسبر ) يعنى كسبرة خضراء أى كزبرة خضراء وللتأكيد من عندى أخت البقدونس والشبت فى مسميات الخضرة القرعة السلاوية الكوسة وكمان القرع اللى بنعمله قرع عسل ( النوعين أسمهم كده ) معدنوس البقدونس الجلبانة البسلة الخضراء سنينات الثوم فصوص الثوم رأس حانوت الفلفل الأسود المطحون ورقة رند ورقة لاورو عارفاه يا ملوك ؟ اللى بنضعه لما نسلق الفرخة مع الحبهان والمستكة بالكيلة ( كوب ) يعنى المقدار كوب تبقى الكيلة معناها المقدار أى الكمية وأى خدمة يا حبيبتى وانتى تؤمرينى والله وبالنسبة لدراستك فهى دراسة هامة وممكن تعملى بحث من أنواع المطابخ هنا لو طلبوا منك بلغينى بس وسأساعدك فيه ربنا يوفقك اقرأ أيضا::
المصدر: منتدي صور حب 'vdrm ulg h'fhr k]hx hgn hgthqgm L lg,; li]n - hgv] ugn hgHszgm idh jhfun lun hgthqgm lg,; li]n hgv] hgHszgm |
الكلمات الدليلية (Tags) |
نداء, الفاضلة, ملوك, مهدى, الرد, الأسئلة, تابعى |
| |