صور حب




منتدي صور حب

جربي وصفاتي وخبرتي بالخطوات طا جن سمك

المطبخ - المطبخ الليبي - المطبخ الشامي

إضافة رد
LinkBack أدوات الموضوع انواع عرض الموضوع
  #1  
عضو جديد
 
تاريخ التسجيل: Mar 2021
المشاركات: 18,731
افتراضي جربي وصفاتي وخبرتي بالخطوات طا جن سمك




جربي وصفاتي وخبرتي بالخطوات طا جن سمكجربي وصفاتي وخبرتي بالخطوات طا جن سمكجربي وصفاتي وخبرتي بالخطوات طا جن سمك


جايبه لكم طريقه تحفه للسمك
الطريقه دي تنفع مع انواع كتير من الاسماك
المقادير:
ك سمك مقطع جزل(بياض-وقار-قاروص-لوت -ثعابين-موسى-
هامور..........
اي سمك حجمو كبير شويه وشوكو مش كتير وكمان الجمبري
والسوبيا و السبيط)
ك بصل مقطع جوانح-كطماطم نقطع 2 شرائح ونعصر الباقي
ثوم-ملح-بهار سمك-زيت -مقدار دقيق لتحمير السمك.
الطريقه:
-ننظف السمك ونغسله حسب النوعيعني لو جمبري يتقشر.
-يتبل السمك ويجهز للقلي بالطريقه العاديه يعني يغطى بالدقيق
ويقلى في الزيت , بالنسبه للجمبري والكاليماري يشوح فقط في معلقه
زيت مع البصل.
-بعد ماتطلع السمك اللي قليناه يترك جانبا ونبدأ بعمل الصلصه
- توضع كميه مناسبه من الزيت ويشوح فيها البصل الكميه كلها حتى يشقر نضيف معلقه ثوم مفري وقبل ما الثوم يحمر نضيف الطماطم المعصوره الى ان تتسبك نضيف الملح والبهار
-نضع نصف الصلصه في طاجن غويط و نرص عليها السمك وشرائح الطماطم
-نغطي السمك بباقي الصلصه وتدخل الفرن لمده نصف ساعه

نخرجها من الفرن ونقدمها مع رز صياديه والسلاطات
وبالهنا والشفا.....


اقرأ أيضا::


[vfd ,wthjd ,ofvjd fhgo',hj 'h [k sl;



رد مع اقتباس
إضافة رد

أدوات الموضوع
انواع عرض الموضوع

ضوابط المشاركة
لا تستطيع إضافة مواضيع جديدة
لا تستطيع الرد على المواضيع
لا تستطيع إرفاق ملفات
لا تستطيع تعديل مشاركاتك

كود [IMG]متاحة
كود HTML معطلة
Trackbacks are متاحة
Pingbacks are متاحة
Refbacks are متاحة


جربي وصفاتي وخبرتي بالخطوات طا جن سمك

سياسةالخصوصية


الساعة الآن 05:53 AM


Powered by vBulletin™ Version 3.8.7
Copyright © 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Content Relevant URLs by vBSEO