#1
| |||
| |||
جربي وصفاتي وخبرتي بالخطوات طا جن سمك جايبه لكم طريقه تحفه للسمك الطريقه دي تنفع مع انواع كتير من الاسماك المقادير: ك سمك مقطع جزل(بياض-وقار-قاروص-لوت -ثعابين-موسى- هامور.......... اي سمك حجمو كبير شويه وشوكو مش كتير وكمان الجمبري والسوبيا و السبيط) ك بصل مقطع جوانح-كطماطم نقطع 2 شرائح ونعصر الباقي ثوم-ملح-بهار سمك-زيت -مقدار دقيق لتحمير السمك. الطريقه: -ننظف السمك ونغسله حسب النوعيعني لو جمبري يتقشر. -يتبل السمك ويجهز للقلي بالطريقه العاديه يعني يغطى بالدقيق ويقلى في الزيت , بالنسبه للجمبري والكاليماري يشوح فقط في معلقه زيت مع البصل. -بعد ماتطلع السمك اللي قليناه يترك جانبا ونبدأ بعمل الصلصه - توضع كميه مناسبه من الزيت ويشوح فيها البصل الكميه كلها حتى يشقر نضيف معلقه ثوم مفري وقبل ما الثوم يحمر نضيف الطماطم المعصوره الى ان تتسبك نضيف الملح والبهار -نضع نصف الصلصه في طاجن غويط و نرص عليها السمك وشرائح الطماطم -نغطي السمك بباقي الصلصه وتدخل الفرن لمده نصف ساعه نخرجها من الفرن ونقدمها مع رز صياديه والسلاطات وبالهنا والشفا..... اقرأ أيضا::
المصدر: منتدي صور حب [vfd ,wthjd ,ofvjd fhgo',hj 'h [k sl; |
أدوات الموضوع | |
انواع عرض الموضوع | |
| |