#1
| |||
| |||
مقادير وطريقة وصفه من مطبخي الكرشـة - مصر - الكرشـــة تتنظف ثم تتنضف وبعدين ندعكها بلمون وملح وخل ونشطفها كويس وبعدين نحطها فى حلة وحليها بصل وتوم وملح وتوابل وصلصة طماطم وعصير طماطم ونسيبها على النار لغاية ما هى تنزل الميه بتاعتها الافضل تقلبى البصل و بعدين التوم وبعدين الكرشة تقلبيها معاهم على النار شوية وبعدين زودى الطماطم وسيبيها شوية وبعدين زودى ميه حسب الحاجة وبالهنا اقرأ أيضا::
المصدر: منتدي صور حب lrh]dv ,'vdrm ,wti lk l'fod hg;vaJm - lwv |
الكلمات الدليلية (Tags) |
الكرشـة |
| |