صور حب




منتدي صور حب

حلى صور حب Wedding Cakes or Russian Tea Cakes Recipe

المطبخ - المطبخ الليبي - المطبخ الشامي

إضافة رد
LinkBack أدوات الموضوع انواع عرض الموضوع
  #1  
عضو مميز
 
تاريخ التسجيل: Mar 2021
المشاركات: 18,894
افتراضي حلى صور حب Wedding Cakes or Russian Tea Cakes Recipe




حلى صور حب
 Wedding Cakes or Russian Tea Cakes Recipe

حلى صور حب
 Wedding Cakes or Russian Tea Cakes Recipeحلى صور حب
 Wedding Cakes or Russian Tea Cakes Recipeحلى صور حب
 Wedding Cakes or Russian Tea Cakes Recipe



كعك الزفاف أو وصفة كعك الشاي الروسي





Toast Nuts: Place nuts on a baking sheet and bake for about 8 minutes, or until lightly brown and fragrant. Cool. Once the nuts have cooled completely place them, along with 2 tablespoons (25 grams) of the flour from the recipe, into your food processor, fitted with a ,,,,l blade, and process until they are finely ground (but not a paste). Set aside.
In the bowl of your electric mixer (or with a hand mixer), beat the butter and sugar until light and fluffy (about 2 minutes). Beat in the vanilla extract. Add the remaining flour and salt and beat until combined. Stir in the nuts. Cover and refrigerate the dough for about 1 hour or until firm.
Form the dough into 1 inch (2.54 cm) balls and place them 2 inches (5 cm) apart on the prepared baking sheets. Bake for about 12 - 15 minutes, or until the edges of the ,,,,,,s start to brown. Remove from oven and place on a wire rack to cool for about 5 minutes.
Meanwhile, line another baking pan or tray with parchment or wax paper. Sprinkle about 1/2 cup of the confectioners' sugar on the bottom of the pan and then place the slightly cooled ,,,,,,s on top of the sugar. Place the remaining 1/2 cup of sugar in a fine strainer or sieve and then sprinkle the tops of the ,,,,,,s (or you can just roll the ,,,,,,s in the sugar).
نخب الجوز : ضع المكسرات على ورقة الخبز والخبز لنحو 8 دقائق ، أو حتى برفق سمراء وعطرة. باردة. بمجرد أن يبرد تماما المكسرات مكان منها ، جنبا إلى جنب مع 2 ملعقة طعام (25 غرام) من الدقيق من صفة ، وإلى الطعام المعالج الخاص ، مزودة شفرة معدنية ، وعملية حتى يتم بدقة الأرض (ولكن ليس لصق). جانبا.
في وعاء من خلاط كهربائي الخاص (أو مع يد خلاط) ، للفوز على الزبدة وسكر حتى خفيفة وزغبة (حوالي 2 دقائق). فاز في الفانيليا استخراج. إضافة الدقيق والملح المتبقية وضربت حتى مجتمعة. ضجة في المكسرات. تغطية وبردت العجين ل حوالي 1 ساعة أو حتى شركة.
شكل العجين داخل 1 بوصة (2.54 سم) كرات ووضعها 2 بوصة (5 سم) وبصرف النظر عن إعداد ورقة الخبز. أخبز لمدة 15 دقيقة نحو 12 -- ، أو حتى حواف الكعك اضافة الى البني. أزلت من فرن ووضعت على الرف سلك لتبرد لمدة 5 دقائق.
وفي الوقت نفسه ، خط آخر لعموم الخبز أو صينية مع شهادة جامعية أو ورقة الشمع. رش حوالي 1 / 2 كوب من السكر الحلوانيون 'على الجزء السفلي من عموم ثم ضع الكوكيز تبرد قليلا على قمة السكر. ضع الكأس المتبقية 1 / 2 من السكر في مصفاة أو منخل وغرامة ثم يرش الأعالي من الكعك (أو يمكنك لفة فقط الكعك في السكر).


اقرأ أيضا::


pgn w,v pf Wedding Cakes or Russian Tea Recipe Cakes



رد مع اقتباس
إضافة رد

الكلمات الدليلية (Tags)
Wedding, Cakes, Russian, Cakes, Recipe

أدوات الموضوع
انواع عرض الموضوع

ضوابط المشاركة
لا تستطيع إضافة مواضيع جديدة
لا تستطيع الرد على المواضيع
لا تستطيع إرفاق ملفات
لا تستطيع تعديل مشاركاتك

كود [IMG]متاحة
كود HTML معطلة
Trackbacks are متاحة
Pingbacks are متاحة
Refbacks are متاحة


حلى صور حب Wedding Cakes or Russian Tea Cakes Recipe

سياسةالخصوصية


الساعة الآن 09:30 AM


Powered by vBulletin™ Version 3.8.7
Copyright © 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Content Relevant URLs by vBSEO