صور حب




منتدي صور حب
العودة   منتدي صور حب > الاقسام الاسرية > المطبخ - المطبخ الليبي - المطبخ الشامي

إضافة رد
LinkBack أدوات الموضوع انواع عرض الموضوع
  #1  
عضو جديد
 
تاريخ التسجيل: Mar 2021
المشاركات: 18,864
افتراضي حلوى اختراع جديد كنافه بالقشطه | حلى الكنافة لرمضان | طريقة تحضير الكنافة بالقشطة | المقادير




حلوى اختراع جديد
 كنافه بالقشطه حلى الكنافة لرمضان طريقة تحضير الكنافة بالقشطة المقادير

حلوى اختراع جديد
 كنافه بالقشطه حلى الكنافة لرمضان طريقة تحضير الكنافة بالقشطة المقاديرحلوى اختراع جديد
 كنافه بالقشطه حلى الكنافة لرمضان طريقة تحضير الكنافة بالقشطة المقاديرحلوى اختراع جديد
 كنافه بالقشطه حلى الكنافة لرمضان طريقة تحضير الكنافة بالقشطة المقادير

كنافه بالقشطه | حلى الكنافة لرمضان | طريقة تحضير الكنافة بالقشطة | المقادير

كنافه بالقشطه | حلى الكنافة لرمضان | طريقة تحضير الكنافة بالقشطة | المقادير


كنافه بالقشطه


المقادير:


1/2 كيلو كنافه كوب سمن سايحه


للقشطه: 2 كوب حليب 5 ملاعق كبيره دقيق كوب قشطه


للقطر: 1/2 1 كوب سكر 3/4 كوب ماء عصير ليمونه فانيليا


الطريقة:


تحضير القطر: نخلط مكونات القطر كلها في اناء ماعدا الليمون و الفانيليا


نضع الاناء علي النار الهادئه و نتركه حوالي 10 دقائق


نضيف الليمون و نتركه يغلي قليلا ثم نضيف الفانيليا و نبعد القدر عن النار و نتركه ليبرد تماما


تحضير القشطه:


ندوب الدقيق في الحليب علي البارد ثم نرفعهم في اناء علي النار حتي يسمك الخليط هكذا نبعد القدر عن النار و نضيف القشطه و نقلب جيدا حتي يتجانس الخليط تماما و تصبح القشطه جاهزه


تحضير الكنافه:


- تفتت الكنافه و تفرك جيدا بالسمن السايح - ندهن صينيه بالسمن - نضع نصف مقدار الكنافه - نضغط علي الكنافه الموجوده في الصينيه جيدا جدا باستخدام صينيه اخري اصغر منها - نرش مقدار من السمن السايح - نغطي الكنافه بطبقه القشطه (مع الابتعاد عن الاطراف) - نضيف النصف الآخر من الكنافه المفروكه بالسمن و نضغط عليها مرة اخري - نرش مقدار جيد من السمن السايح طريقه الخبز:


ممكن تخبزيها في الفرن عادي و تحمري الوجه لكن انا افضل اني اخبزها علي سطح البوتاجاز لأن طعمها بيبقي الذ بكتيييييييييير يعني تحطيها علي البوتاجاز و لما تلاقيها اتحمرت من تحت تقلبيها في صينيه تانيه و اول ما تستوي و تكون ساخنه جدا ترشي عليها القطر البارد


و لازم تسيبيها تبرد خالص قبل التقطيع علشان ما تتفتتش منك ..


اقرأ أيضا::


pg,n hojvhu []d] ;khti fhgra'i | pgn hg;khtm gvlqhk 'vdrm jpqdv fhgra'm hglrh]dv fhgra'i hg;khtm



رد مع اقتباس
إضافة رد

الكلمات الدليلية (Tags)
كنافه, بالقشطه, الكنافة, لرمضان, طريقة, تحضير, الكنافة, بالقشطة, المقادير

أدوات الموضوع
انواع عرض الموضوع

ضوابط المشاركة
لا تستطيع إضافة مواضيع جديدة
لا تستطيع الرد على المواضيع
لا تستطيع إرفاق ملفات
لا تستطيع تعديل مشاركاتك

كود [IMG]متاحة
كود HTML معطلة
Trackbacks are متاحة
Pingbacks are متاحة
Refbacks are متاحة


حلوى اختراع جديد كنافه بالقشطه | حلى الكنافة لرمضان | طريقة تحضير الكنافة بالقشطة | المقادير

سياسةالخصوصية


الساعة الآن 11:46 AM


Powered by vBulletin™ Version 3.8.7
Copyright © 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Content Relevant URLs by vBSEO