صور حب




منتدي صور حب
العودة   منتدي صور حب > الاقسام الاسرية > المطبخ - المطبخ الليبي - المطبخ الشامي

جربي الحلوى دي كيكة المكرونه] عذاب,, طريقة جديدة من الكيكات

المطبخ - المطبخ الليبي - المطبخ الشامي

إضافة رد
LinkBack أدوات الموضوع انواع عرض الموضوع
  #1  
عضو جديد
 
تاريخ التسجيل: Mar 2021
المشاركات: 19,010
افتراضي جربي الحلوى دي كيكة المكرونه] عذاب,, طريقة جديدة من الكيكات




جربي الحلوى دي
 كيكة المكرونه] عذاب,, طريقة جديدة من الكيكات

جربي الحلوى دي
 كيكة المكرونه] عذاب,, طريقة جديدة من الكيكاتجربي الحلوى دي
 كيكة المكرونه] عذاب,, طريقة جديدة من الكيكاتجربي الحلوى دي
 كيكة المكرونه] عذاب,, طريقة جديدة من الكيكات

















صباح\مساء الشوق والذوووق

جبت لكم موضوع انما اييييييييييه

الجيعان بعذبه بقووووه

انا من الناس اللي عندي تذوق للاكل واعشق المكرونه

واحكم عالشيء من نظره ومن معرفتي للمقادير

عاد شفت هالأكله الليي من جد تخلي الواحد يسعبل

وطريقطتها نوعاً ما سهله

تـفـضـلـوا وتعرفون:..~














طماطم مفرومة ناعم

ثوم طازج

جبنة موزاريلا مبشورة

جبنه رومي أو بارميجانو مبشورة<< اعشق هالجبنه







لحمة مفرومة

زيت زيتون

زبده

مكرونة أقلام زي اللي في الصورة

ملح و فلفل

الكمية من كل مقدار من المقادير تحددينها حسب حاجتك











أولاً: نسلق المكرونة في ماء مغلي مع الملح والفلفل


نصفيها ونشطفها بماء فاتر وما ننسى نحط شوية من زيت الزيتون في ماء السلق عشان المكرونة ما تلزق في بعضها








ثانياً/ في مقلاة مناسبة نضيف اللحم المفروم ونقلبه دقيقتين على النار مع الثوم
المفروم والملح والفلفل وملعقتين زيت زيتون ونقلب لحد ما يصير لونه بني







بعدين نضيف الطماطم ونقلب جيداً ونتركها تتسبك على النار حوالي 20 دقيقه لحد ماقوامها يثقل







ثالثاً/ على ما تتسبك اللحمة نبدأ نقلب المكرونة مع الجبنة الرومي المبشورة أو جبنة البارميجانو وملعقتين زبدة سايحة







ونرصها في صينيه جوانبها ممكن تنفك وطبعا ما ننسى ندهن الصينية بالزبدة ونرش القاعدة بالبقسماط الناعم عشان تطلع بسهوله







رابعاً/ بعد ما تتسبك اللحمة نبدأ نرشها على وحدات المكرونة ونحاول نحشي كل واحده باللحمة جيداً (نقطة مهمة وتأثر في الشكل النهائي للطبق)..







آخر شي نرش جبنة الموزاريلا على الوجه







ندخلهاالفرن اللي راح نكون مسخنينه قبل

نتركها حوالي 10 أو 15 دقيقة لحد ماتذوب الجبنة وتتحمر

نفك جوانب الصينيه ونقدمها ساخنه وممكن لو فيه صوص لحمه متبقي يوضع بجانبها


\هذا شكلها من فوق





\ومن الجنب






شايفين كيف اثرت النقطة المهمة اللي وضحناها فوق على الشكل النهائي؟






قطعة لأول ذويق\هـ






ووووبــس

اتمنى تعجبكم الطبخه

واللي يجربها يدعي لي

واللي ماتعجبه لايدعي عليه





دمــتــم بِـــود

مُــحبـــتكم


اقرأ أيضا::


[vfd hgpg,n ]d ;d;m hgl;v,kiD u`hf<< 'vdrm []d]m lk hg;d;hj hgl;v,kiD u`hf 'vdrm []d]m



رد مع اقتباس
إضافة رد

الكلمات الدليلية (Tags)
كيكة, المكرونه], عذاب, طريقة, جديدة, الكيكات

أدوات الموضوع
انواع عرض الموضوع

ضوابط المشاركة
لا تستطيع إضافة مواضيع جديدة
لا تستطيع الرد على المواضيع
لا تستطيع إرفاق ملفات
لا تستطيع تعديل مشاركاتك

كود [IMG]متاحة
كود HTML معطلة
Trackbacks are متاحة
Pingbacks are متاحة
Refbacks are متاحة


جربي الحلوى دي كيكة المكرونه] عذاب,, طريقة جديدة من الكيكات

سياسةالخصوصية


الساعة الآن 10:30 PM


Powered by vBulletin™ Version 3.8.7
Copyright © 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Content Relevant URLs by vBSEO