صور حب




منتدي صور حب
العودة   منتدي صور حب > الاقسام الاسرية > المطبخ - المطبخ الليبي - المطبخ الشامي

إضافة رد
LinkBack أدوات الموضوع انواع عرض الموضوع
  #1  
عضو جديد
 
تاريخ التسجيل: Mar 2021
المشاركات: 18,816
افتراضي طريقة تحضير اطباق يم يم طريقة عمل بيتزا الاطراف المحشية , بالصور طريقة عمل البيتزا الايطالي كرست




طريقة تحضير اطباق يم يم
 طريقة عمل بيتزا الاطراف المحشية بالصور طريقة عمل البيتزا الايطالي كرستطريقة تحضير اطباق يم يم
 طريقة عمل بيتزا الاطراف المحشية بالصور طريقة عمل البيتزا الايطالي كرستطريقة تحضير اطباق يم يم
 طريقة عمل بيتزا الاطراف المحشية بالصور طريقة عمل البيتزا الايطالي كرست











النهارده جيبتلكم البيتزا بالاطراف المحشية عشان البسكوتات المبتدئات في المطبخ والعرايس القمرات اللي لسه بيجربوا في ازواجهم الغلابة
ياللا بسم الله نبدأ بمقادير العجينة
نص كيلو دقيق( 2 ونص كوب)
ملعقة كبيرة خميرة فورية
ذرة ملح
زعتر
كوب زبادي
2 بيضة
ربع كوب زيت
ربع كوب سمن

الطريقة:
الدقيق + الملح+الزعتر+الخميرة

اخلطيهم كويس وضيفي البيض والزيت واسمن واعجني لغاية مايمتزجو مع بعض كده

وبعدين اعجني بالزبادي بس حطي نص كوب الزبادي واعجني و لو لاقتيها محتاجة زودي بالتريج الزبادي
لان فيه دقيق ممكن يحتاج سوائل اكتر او اقل للعجن على حسب نوعه(انا استعملت دقيق كويتي احتاج اقل من كوب زبادي)
بعد ماتحسي ان كل المكونات اختفت في العجين
خدي العجينة على الرخامة او على صينية مفرودة كبيرة واعجني بالطريقة دي
اولا تضغطي بكف ايدك على كورة العجين وكف ايدك يكون مستقيم ومفرود مش مضموم على العجينة
وبعدين تحركيه مع الضغط للامام والعجينة معاه وترجعي تاني لورا وهكذا لغاية ماتهريها عجن
معلش ماعرفتش اصور وانا بعجن بس يارب الشرح يكون كفاية
وده شكلها بعد العجن

الحبيبات الغامقة دي الزعتر اصل بحبه كتير بيعطي ريحة ونكهة حلوة
انتي حطيه زي ماتحبي او ماتحطيهوش براحتك
وتغطيها بفوطة مبللة بماء دافئ ومعصورة وتحطيها في مكان دافئ عشان تختمر من ساعتين الى 3 ساعات
بعد كده انا قسمتها جزئين وعملت 2 بيتزا
الاول تفرديها في صينية مدهونة زيت وتضغطي عليها من الحواف كده

على اساس ان جزء من العجين يطلع على الجوانب بالشكل ده

وبعدين ترصي الحشو
انا عملت واحدة بالتونة وحشيتها جبنة مثلثات عادية وجبنة شيدر

والتانية عملتها بالنقانق او الفرانك وحشيتها فرانك
وممكن تستبدليه بسجق اوسوسيس

وقفلي الاطراف كده

ودخليها الفرن على الرف اللي تحت وولعيه من تحت بس على 200 درجة لمدة 10 دقائق
وبعد ماتخرجيها تدهنيه بصلصة بيتزا او كاتشاب
في بيتزا التونة خلطت التونة مع فلفل اخضر وزيتون

والتانية ضربت بيضة كويس وحطيت عليها الفرانك مقطع وبرضو فلفل وزيتون وخلطهم مع بعض
وحطيتهم على العجينة وعليهم الجبنة الموزاريلا او شيدر ولو مش عندك ممكن جبنة رومي مبشورة
ودخلتها الفرن بس المرة دي فتحت النار فوق بس لغاية مالجبنة تدوب والحاجات تتسوى
وتخرجيها


اقرأ أيضا::


'vdrm jpqdv h'fhr dl dl ulg fdj.h hgh'vht hglpadm < fhgw,v hgfdj.h hghd'hgd ;vsj fdj.h hgh'vht hglpadm fhgw,v



رد مع اقتباس
إضافة رد

الكلمات الدليلية (Tags)
طريقة, بيتزا, الاطراف, المحشية, بالصور, طريقة, البيتزا, الايطالي, كرست

أدوات الموضوع
انواع عرض الموضوع

ضوابط المشاركة
لا تستطيع إضافة مواضيع جديدة
لا تستطيع الرد على المواضيع
لا تستطيع إرفاق ملفات
لا تستطيع تعديل مشاركاتك

كود [IMG]متاحة
كود HTML معطلة
Trackbacks are متاحة
Pingbacks are متاحة
Refbacks are متاحة


طريقة تحضير اطباق يم يم طريقة عمل بيتزا الاطراف المحشية , بالصور طريقة عمل البيتزا الايطالي كرست

سياسةالخصوصية


الساعة الآن 01:17 PM


Powered by vBulletin™ Version 3.8.7
Copyright © 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Content Relevant URLs by vBSEO