صور حب




منتدي صور حب
العودة   منتدي صور حب > الاقسام الاسرية > المطبخ - المطبخ الليبي - المطبخ الشامي

إضافة رد
LinkBack أدوات الموضوع انواع عرض الموضوع
  #1  
عضو جديد
 
تاريخ التسجيل: Mar 2021
المشاركات: 18,996
افتراضي طريقة عمل طبخات يمي يم ملبن البندق جلاتين ملون..سفرة رمضان..مطيخ رمضان




طريقة عمل طبخات يمي يم
 ملبن البندق جلاتين ملون..سفرة رمضان..مطيخ رمضانطريقة عمل طبخات يمي يم
 ملبن البندق جلاتين ملون..سفرة رمضان..مطيخ رمضانطريقة عمل طبخات يمي يم
 ملبن البندق جلاتين ملون..سفرة رمضان..مطيخ رمضان



1/2 لتر ماء
1/2 كيلو سكر
150جم عسل جلوكوز
75 جم نشا تذوي في 100 جم ماء
ملعقة صغير ملح ليمون
5 جم فانليا أو روح الورد أو ماء زهر

الطريقة

نذوب الماء مع السكر علي النار و بعدين او ما يغلو نضيف عسل الجلوكوز و نقلب لعد لما يعملوا عرق أبيض مش غامق عشان ما يكونش غامق تم نضيف النشا المذوبة مع الماء علي خليط السكرو الماء و العسل مع استمرار التقليب بضرب سالك او كهرباء وهيا علي النار و دا ممكن يستمر 1/2 ساعة الشيف قال موضوع التقليب دا مهم
لما يتخن معانا نضيف ملح اليمون و ماء الورد و لو عايزينوا ملبن ملون ممكن نضيف اي لون
المهم نعرف ان الملبن استوي لمي نلاقي العجينة بتعتة بدأت تلم و تسيب الحله زي عجينة بلح الشام كد ا
و نكون محضرين صنية مدهونة زيت خفيف و سكر بودر كتير و نصبة ونسيبة يبرد شوية و نرش وجة بالسكر البودرة و لو عايزين تضيف مكسرات ممكن نضيفها اثناء الصب


اقرأ أيضا::


'vdrm ulg 'fohj dld dl lgfk hgfk]r [ghjdk lg,k>>stvm vlqhk>>l'do vlqhk hgfk]r [ghjdk lg,kstvm vlqhkl'do



رد مع اقتباس
إضافة رد

الكلمات الدليلية (Tags)
ملبن, البندق, جلاتين, ملونسفرة, رمضانمطيخ, رمضان

أدوات الموضوع
انواع عرض الموضوع

ضوابط المشاركة
لا تستطيع إضافة مواضيع جديدة
لا تستطيع الرد على المواضيع
لا تستطيع إرفاق ملفات
لا تستطيع تعديل مشاركاتك

كود [IMG]متاحة
كود HTML معطلة
Trackbacks are متاحة
Pingbacks are متاحة
Refbacks are متاحة


طريقة عمل طبخات يمي يم ملبن البندق جلاتين ملون..سفرة رمضان..مطيخ رمضان

سياسةالخصوصية


الساعة الآن 09:37 AM


Powered by vBulletin™ Version 3.8.7
Copyright © 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Content Relevant URLs by vBSEO