LinkBack | أدوات الموضوع | انواع عرض الموضوع |
#1
| |||
| |||
عمايل ايديا أطباق جديدة شرح بالصور كيفيه عمل الكنافه النابلسيه , خطوات طريقة تحضير الكنافة النابلسية عمايل ايديا أطباق جديدة شرح بالصور كيفيه عمل الكنافه النابلسيه , خطوات طريقة تحضير الكنافة النابلسية المكونات : - 500 جم كنافة طازة - 50 جم سكر بودرة - 100 جم سمن سايح - 5 جم لون احمر برتقالى الحشو - 300 جم جبنة عكاوى تنقع في لتر ماء تغيره كل 15 دقيقة 10 مرات - 50 جم جبنة موتزريلا الطريقة : - افرك الكنافة حتى تصبح قطع صغيرة جدا وانزل عليها بالسكر والسمن وانزل باللون واكون لابسة جوانتى لأن اللون هيغمق اليد - اجيب الجبنة وانقعها فى مية واغير الميه زى ما هو موضح - اعمل ديسك من الكنافة فى صينية مدهونة مادة دهنية واضغط عليها كويس واحط الجبنة العكاوي والموتزاريلا فى النصف بعيد عن الاجناب علشان هتسيح فمتتحرقش - ممكن بدل الجبنة تحشو بالمكسرات . - وبعد كده نحط بقية الكنافة عليها و نضغط عليها كويس وتتحط فى الفرن على 200 درجة - بعد ما تتطلع لازم تتقدم سخنة وتتسقى بالشربات التقيل ونزينها بالفستق اقرأ أيضا::
المصدر: منتدي صور حب ulhdg hd]dh H'fhr []d]m avp fhgw,v ;dtdi ulg hg;khti hgkhfgsdi < o',hj 'vdrm jpqdv hg;khtm hgkhfgsdm ;dtdi hg;khti hgkhfgsdi o',hj 'vdrm jpqdv hg;khtm |
الكلمات الدليلية (Tags) |
بالصور, كيفيه, الكنافه, النابلسيه, خطوات, طريقة, تحضير, الكنافة, النابلسية |
| |