صور حب




منتدي صور حب
العودة   منتدي صور حب > الاقسام الاسرية > المطبخ - المطبخ الليبي - المطبخ الشامي

إضافة رد
LinkBack أدوات الموضوع انواع عرض الموضوع
  #1  
عضو جديد
 
تاريخ التسجيل: Mar 2021
المشاركات: 18,996
افتراضي طريقة تجهيز طبخة جديدة بالخطوات ستيكى بانز او السينابون.طريقة تحضير الستيكي بانز.تحضير خبز السينابون.مخبوزات بالصور




طريقة تجهيز طبخة جديدة بالخطوات ستيكى بانز او السينابون.طريقة تحضير الستيكي بانز.تحضير خبز السينابون.مخبوزات بالصورطريقة تجهيز طبخة جديدة بالخطوات ستيكى بانز او السينابون.طريقة تحضير الستيكي بانز.تحضير خبز السينابون.مخبوزات بالصورطريقة تجهيز طبخة جديدة بالخطوات ستيكى بانز او السينابون.طريقة تحضير الستيكي بانز.تحضير خبز السينابون.مخبوزات بالصور






ستيكى بانز
او
السينابون

المكونات
العجينة
1/4 كوب ماء دافىء
1 بكتة خميرة فورية
1/3 كوب سكر
3/4 كوب حليب
4 معالق زبدة غير مملحة بالإضافة للمزيد لدهان القالب
3 صفار بيض كبير او 4 صغيرين
1 بشر برتقالة
1 1/4 ملعقة صغيرة ملح
4 1/4 دقيق بالإضافة للمزيد عشان رش سطح العمل
الحشوة
1/2 كوب سكر بنى
1 ملعقة صغيرة قرفة مطحونة
معالق صغيرة4 زبدة غير مملحة
التزين
4 معالق صغيرة عسل
3/4 كوب سكر بنى 4 معالق زبدة غير مملحة
1 1/2 كوب عين جمل مقطع خشن
الطريقة
العجينة
اخلطى الماء و الخميرة و معلقة سكر و قلبى و سبيها تتتفاعل 5 دقائق
اضيفى الحليب و الزبدة و باقى السكر و صفار البيض و بشر البرتقالة و الملح و 3 اكواب دقيق و قلبى
لما يختلطوا كويس
اضيفى قليلا قليلا كوب الدقيق المتبقى
العجينة حاتكون ملزقة شوية
خديها و حطيها فى بولة مدهونة زبدة و ادهنيها قليلا جدا بالزبدة و غطيها و يبسها تخمر ساعة او ساعتين حسب دفىء المكان
لما يتضاعف حجم العجينة افرديها على سطح مرشوش بالدقيق و سبيحا تستريح 20 دقيقة


الحشوة
اخلطى الزبدة السايحو مع القرفة مع السكر البنى.
افرديها على العجينة و لفيها كأنها سويسرول
و قطعيها ترنشات كما بالصورة




اعملى مقدار التزين
سيحى الزبدة و السكر البنى والعسل على النار
صبى المزيج ده فى الصينية اللى حاتخبزى فيها السينابون و اللى مدهونة كويس بالزبدة
وزعيه على الصينية كويس
و رشى عليه العين جمل المقطع


كما بالصور رصى الترنشات بتاعة العجينة فى الصينية بوخليهم متلاصقين ببعض
غطيهم بالسوليفان كويس اوى و سيبيهم طول الليل فى التلاجة
تانى يوم طلعيها و خليها توصل لدرجة حرارة الغرفة
سخنى الفرن
و اخبزيها 35 دقيقة لغاية ماتحمر
و اقلبى الصينية فورا على قالب تقديم و خلىبالك من السائل السخن اللى فى القاع عشان ماينزلش على رجلك و يحرقك
خليها تهدأ شوية و تقدم دافئة


اقرأ أيضا::


'vdrm j[id. 'fom []d]m fhgo',hj sjd;n fhk. h, hgsdkhf,k>'vdrm jpqdv hgsjd;d fhk.>jpqdv of. hgsdkhf,k>lof,.hj fhgw,v fhk. hgsdkhf,k'vdrm jpqdv hgsjd;d fhk.jpqdv hgsdkhf,klof,.hj



رد مع اقتباس
إضافة رد

الكلمات الدليلية (Tags)
ستيكى, بانز, السينابونطريقة, تحضير, الستيكي, بانزتحضير, السينابونمخبوزات, بالصور

أدوات الموضوع
انواع عرض الموضوع

ضوابط المشاركة
لا تستطيع إضافة مواضيع جديدة
لا تستطيع الرد على المواضيع
لا تستطيع إرفاق ملفات
لا تستطيع تعديل مشاركاتك

كود [IMG]متاحة
كود HTML معطلة
Trackbacks are متاحة
Pingbacks are متاحة
Refbacks are متاحة


طريقة تجهيز طبخة جديدة بالخطوات ستيكى بانز او السينابون.طريقة تحضير الستيكي بانز.تحضير خبز السينابون.مخبوزات بالصور

سياسةالخصوصية


الساعة الآن 10:38 PM


Powered by vBulletin™ Version 3.8.7
Copyright © 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Content Relevant URLs by vBSEO