LinkBack | أدوات الموضوع | انواع عرض الموضوع |
#1
| |||
| |||
طريقة عمل أطباقي يم يم عيش اللحم , وجبة خفيفة بلحم ,طبخات بالحم , أكلات عربية , اصناف شرقية , عجينة بلحم عيش اللحم , وجبة خفيفة بلحم ,طبخات بالحم , أكلات عربية , اصناف شرقية , عجينة بلحم عشان اضفته له شرائح اليمون نجى للصور سوى اى عجينة اللى متعودة عليها بس ضيفى للعجينة شوى بزار معمول كمان حطى ملعقة شمر وحبة سودة للعجينة وهذا السر نجاح عيش باالحم ريحته بعد ماخمرت افرديها في صينية وخليها عبال ماتسوى باقي خلطة عيش باالحم وتكونى مجهزة لحمة مفرومة مستوية ومعروفة طريقتها زى لحمة السبوسة طحينة + ملح + زبادى + بيضة + خل ابيض +حبتين طماطم مقطعة ليمون من الصغير مقطع شرايح حبة تكفى +لحمة مفرومة جاهزة كمية من الكراث وانا احب كمية الكراث اكثر من كمية الحمة هنا خلطة الطحينة مااعرف اقدر المقادير على حسب الصينية تحطى الطحينة وخففيها باالموية واضيفى عليها عصير حبة ليمونة واضيفى الحبة البيضة الملح والخل واخلطى مزبوط بعدين اضيفى اخر شى الزبادى خلاص كذا تكون خلطة الطحينة خلاص ضيفى اللحمة المفرومة والكراث وقلبي مزبوط هنا ارجعى حطيها على الصينية وسويها باالملعقة يلا حطي عليها الطماطم المقطع وشرائح الليمون وامسحى الوجه كله ب حبة بيضة مخفوقة ولا تنسى الاطراف امسحيها ورشى على الوجه شمر وسمسم ودخليه الفرن مسبق التشغيل حتى ينتهى وهذا شكلها بعد ما ستوت والطعم ياخذ العقل اقرأ أيضا::
المصدر: منتدي صور حب 'vdrm ulg H'fhrd dl uda hggpl < ,[fm otdtm fgpl <'fohj fhgpl H;ghj uvfdm hwkht avrdm u[dkm ,[fm otdtm fgpl 'fohj |
الكلمات الدليلية (Tags) |
اللحم, وجبة, خفيفة, بلحم, طبخات, بالحم, أكلات, عربية, اصناف, شرقية, عجينة, بلحم |
| |