صور حب




منتدي صور حب
العودة   منتدي صور حب > الاقسام الاسرية > المطبخ - المطبخ الليبي - المطبخ الشامي

إضافة رد
LinkBack أدوات الموضوع انواع عرض الموضوع
  #1  
عضو جديد
 
تاريخ التسجيل: Mar 2021
المشاركات: 7,919
افتراضي اشهي اكلاتي احلي طعم لاحلي شاورما بافراخ ، طريقة عمل شاورمة بالفراخ




اشهي اكلاتي احلي طعم لاحلي شاورما بافراخ طريقة عمل شاورمة بالفراخاشهي اكلاتي احلي طعم لاحلي شاورما بافراخ طريقة عمل شاورمة بالفراخاشهي اكلاتي احلي طعم لاحلي شاورما بافراخ طريقة عمل شاورمة بالفراخ



طريقة عمل شاورمة بالفراخ , احلي طعم لاحلي شاورما بافراخ







ندخل بقى على الطريقة:

اول حاجة نجيب حوالي ربع كيلو بانيه ونشطفه كويس
ونقطعه بالعرض شرائح بس متكنش رفيعة

ونتبله ببصلاية صغيرة مع ملح وفلفل اسمر وخل كتير لانها بتحب الخل
يعني حوالي ربع كوب خل
(انا باستسهل وباضربهم مع بعض في المطحنة بدل ما ابشر البصل ناعم)



الفلفل الاسمر كان خلص فبعد مطحنتهم طحنت منه شوية وقلبتهم مع البانيه وزودت الفلفل
وبعدين اسيبهم في التتبيلة مش اقل من ساعتين
باحط الطبق في كيس واحطهم في التلاجة



وقت الطهي اجيب بصلاية حلوة كده بس مش كبيرة اوي واقطعها حلقات رفيعة
وكالعادة باستسهل واقطعها بالمبشرة بالجزء بتاع البطاطس الشيبسي تطلع حلقات رفيعة وحلوة
واجيب واحدة فلفل اخضر واقطعها حلقات رفيعة برضو
وكمان اجيب لية ضاني (باشتريها بالربع كيلو واشيلها في الفريزر وبتقعد معايا كتير اوي)
اقطع منها شريحة (انا اخدت جزء من اللي في الصورة لاقيتها كتير على الوصفة)



اجيب شريحة اللية واقطعها مكعبات صغيرة
واحطها في طاسة على النار من غير اي حاجة



اسيبها لحد متقدح اشيل منها المكعبات الباقية



اطلع الفراخ من التلاجة واحطها على الطاسة وهيا سخنة
(انا باحطها بالتتبيلة عشان بتكون زي المية انما لو بشرتو البصل فالافضل تاخدو الفراخ بس)



استنى لحد متنزل ميتها زي الصورة
(شايفين شرايح الفراخ باحبها كبيرة كده عشان يبان طعمها من وسط باقي المكونات)



وبعدين اضيف ليها حلقات البصل والفلفل الاخضر
من غير ملح او فلفل اسمر لاني باحط بكفاية على التتبيلة
واغطيها



اسيبها حوالي 10 دقايق وبعديهم اتاكد ان الفراخ استوت واشيل الغطا عشان ميتها تنشف



اجيب طماطماية حلوة برضه بس مش كبيرة اوي ويستحسن تكون جامدة عشان متنزلش مية كتير
واقطعها مكعبات صغيرة
واقطع شوية بقدونس معاها



بعد ما الماية بتاعة الفراخ تنشف اضيف ليها الطماطم والبقدونس واقلب تقلبتين واقفل علطول



وده كان غدانا
سندوتشات الشاورما بالكاتشب وبطاطس محمرة



وده كان اللي اتبقى منها وطبعا اتاكل بعد مخلصنا السندوتشات علطول



ملحوظة

للي تحب تكسر حدة اللون بين الفراخ والطماطم والبقدونس
ممكن تضيف كركم للتبيلة عشان كلهم يشربو نفس اللون
وملهوش اي تاثير على الطعم


اقرأ أيضا::


haid h;ghjd hpgd 'ul ghpgd ah,vlh fhtvho K 'vdrm ulg ah,vlm fhgtvho ghpgd ah,vlh fhtvho 'vdrm



رد مع اقتباس
إضافة رد

الكلمات الدليلية (Tags)
احلي, لاحلي, شاورما, بافراخ, طريقة, شاورمة, بالفراخ

أدوات الموضوع
انواع عرض الموضوع

ضوابط المشاركة
لا تستطيع إضافة مواضيع جديدة
لا تستطيع الرد على المواضيع
لا تستطيع إرفاق ملفات
لا تستطيع تعديل مشاركاتك

كود [IMG]متاحة
كود HTML معطلة
Trackbacks are متاحة
Pingbacks are متاحة
Refbacks are متاحة


اشهي اكلاتي احلي طعم لاحلي شاورما بافراخ ، طريقة عمل شاورمة بالفراخ

سياسةالخصوصية


الساعة الآن 11:28 PM


Powered by vBulletin™ Version 3.8.7
Copyright © 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Content Relevant URLs by vBSEO