LinkBack | أدوات الموضوع | انواع عرض الموضوع |
#1
| |||
| |||
شيفات الطبخ تقدم باذنجان بالخل و الثوم ، طريقه تحضير باذنجان بالخل و الثوم طريقه تحضير باذنجان بالخل و الثوم ، باذنجان بالخل و الثوم باذنجان بالخل و الثوم المقادير: 1 كيلو باذنجان 5 فصوص ثوم 2 ملعقة شاي خل 3 حبة طماطم مقطعة 2 مكعب ماجى فنجان مرقة دجاج بقدونس شطة الطريقة: - قطعي الباذنجان شرائح و اقليه في الزيت الى ان يصير لونة ذهبى - حمري الثوم فى قليل من الزيت حتى يصفر , اضيفي الطماطم و قلبي حتي تتسبك . - اضيفي الخل و الماجي و المرقة , أخيراً اضيفي الباذنجان و اتركيه علي نار هادئة حتي يتشرب الصوص . - اضيفي كمية صغيرة من البقدونس و الشطة و قدمي الطبق ساخناً . قطعى الفلفل الاخضر الكبير و ليس النوع الرفيع الحارق اقلى الفلفل الاخضر فى الزيت حتى يذبل ويستوى قليلا ثم صفية من الزيت فى صينية ضعى ملعقتين كبار زيت و ملعقة كبييييييرة ثوم مفروم( و ليس مطحون ) ثم قلبيهم على النار الى ان يصير لون الثوم ذهبى فاتح ابعدى الاناء عن النار و اضيفى ربع كوب صغير خل و قلبى ((((((الرائحة تجنن ))))))))) ضعية على النار مرة ثانية و اضيفى ملح و فلفل و الباذنجان و الفلفل المقليين و قلبى و اضبطى الطعم اضيفى ترنشات (حلقات طماطم ) على شكل دوائر و هدى النار و غطى الاناء لمدة عشر دقائق ولا تضيفى ماء اقرأ أيضا::
المصدر: منتدي صور حب adthj hg'fo jr]l fh`k[hk fhgog , hge,l K 'vdri jpqdv |
الكلمات الدليلية (Tags) |
باذنجان, بالخل, الثوم, طريقه, تحضير, باذنجان, بالخل, الثوم |
أدوات الموضوع | |
انواع عرض الموضوع | |
| |