LinkBack | أدوات الموضوع | انواع عرض الموضوع |
#1
| |||
| |||
وصفة اختراعات جمبري مشوي بالتوابل ، طريقه تحضير جمبري مشوي بالتوابل طريقه جمبري مشوي بالتوابل ، جمبري مشوي بالتوابل جمبري مشوي بالتوابل المقادير كيلو جمبري مقشر 2 ثمرة فلفل أحمر+ أصفر ملعقة صغيرة بشر ليمون ½ ملعقة صغيرة ملح ½ كوب عصير برتقال ¼ كوب عصير ليمون 3 ملاعق كبيرة زيت ملعقة كبيرة كمون 2 فلفل حامي 2 فص ثوم ثمرة بصل الطريقة - اخلطي في وعاء (عصير الليمون + عصيرالبرتقال + الزيت + الثوم المفروم + الفلفل الحراق المفروم + الكمون + بشر الليمون) وتبّليهم بالملح وقلبيهم مع بعض. - حطي الجمبري وقلبيه مع التتبيلة، وغطي الوعاء وسيبيه لمدة 30 دقيقة في الثلاجة. - قطعي الفلفل الألوان والبصل قطع كبيرة، وابدئي رصى الفلفل والبصل والجمبري في عيدان الشواء الخشب بالترتيب، وقسميهم على عيدان كتيرة حسب الكمية اللي إنتِ عاملاها. - سخني الجريل أو طاسة كبيرة وابدئي شوّحي الجمبري على الجانبين لمدة 3 - 5 دقائق لحد ما الخضروات لونها يبدأ يميل للبني والجمبري ياخد اللون البرتقالي. وقدميه بالهنا والشفا. اقرأ أيضا::
المصدر: منتدي صور حب ,wtm hojvhuhj [lfvd la,d fhgj,hfg K 'vdri jpqdv la,d |
الكلمات الدليلية (Tags) |
جمبري, مشوي, بالتوابل, طريقه, تحضير, جمبري, مشوي, بالتوابل |
| |