LinkBack | أدوات الموضوع | انواع عرض الموضوع |
#1
| |||
| |||
اطباق لذيذة جدا كيكه المكرونه باللحم المفروم , تحضير المكرونة باللحم تحضير المكرونة باللحم , كيكه المكرونه باللحم المفروم طماطم مفرومه ناعم ثوم طازج جبنة موزاريلا مبشورة جبنه رومي او بارميجانو مبشورة لحمه مفرومه زيت زيتون زبده مكرونه اقلام زي اللي في الصوره وطبعا ملح وفلفل الكميات انتي اللي هاتحديدها علي اد ما تحبي اول حاجه نسلق المكرونه في ماء مغلي عليه ملح وفلفل نصفيها ونشطفها بماء جاري وماتنسوش تحطوا شوية من زيت الزيتون في مية السلق عشان المكرونه ما تلزقش في بعضها في طاسه مناسبه نضيف اللحم المفروم ونقلبه دقيقتين علي النار مع الثوم المفروم وملح وفلفل وملعقتين زيت زيتون ونقلب لحد ما ياخد اللون البني بعد كده نضيف الطماطم ونقلب كويس ونسيبها تتسبك علي النار حوالي 20 دقيقه لحد ما قوامها يتخن في الوقت ده نبدأ نقلب المكرونه مع الجبنه الرومي المبشوره ومللعقتين زيده سايحه ونرصها بالشكل ده في صينيه جوانبها ممكن تتفك وطبعا ما ننساش ندهن الصينيه بالزبده الاول ونرش القاعده بالبقسماط الناعم عشان تطلع بسهوله بعد ما اللحمه تتسبك نبدا نرشها علي وحدات المكرونه ونحاول نحشي كل واحده باللحمه كويس اوي في الاخر خالص نحط الجبنه الموزاريلا علي الوش بعد ما نرش الجبنه علي الوش ندخلها الفرن اللي بنكون مسخنينهم قبل كده نسيبها حوالي 10 او 15 دقيقه لح ما الجبنه تسيح و وشها يحمر نفك جوانب الصينيه ونقدمها ساخنه وممكن لو فيه صوص لحمه متبقي يتحط جمبها دا شكلها من فوق اقرأ أيضا::
المصدر: منتدي صور حب h'fhr g`d`m []h ;d;i hgl;v,ki fhggpl hgltv,l < jpqdv hgl;v,km hgl;v,ki fhggpl hgltv,l |
الكلمات الدليلية (Tags) |
كيكه, المكرونه, باللحم, المفروم, تحضير, المكرونة, باللحم |
| |