صور حب




منتدي صور حب
العودة   منتدي صور حب > الاقسام الاسرية > المطبخ - المطبخ الليبي - المطبخ الشامي

إضافة رد
LinkBack أدوات الموضوع انواع عرض الموضوع
  #1  
عضو جديد
 
تاريخ التسجيل: Mar 2021
المشاركات: 7,943
افتراضي جربي طريقتي لاستيك بالصوص و المشروم ، كيفيه عمل الاستيك بالصوص و المشروم




جربي طريقتي لاستيك بالصوص المشروم كيفيه عمل الاستيك بالصوص المشرومجربي طريقتي لاستيك بالصوص المشروم كيفيه عمل الاستيك بالصوص المشرومجربي طريقتي لاستيك بالصوص المشروم كيفيه عمل الاستيك بالصوص المشروم



جيبالكم وصفة كتير بتجنن


الاستيك بالصوص و المشروم
المقادير:
قطع ستيك يفضل البتلو حتبليها بالملح و الفلفل +مشروم مقطع شرائح+علبة صغيرة كريمة طازجة+ربع كوب شوربة لحمة او مكعب ماجى لحمة و 2 معلقة كبيرة دقيق +زبدة و زيت (لتحمير الاستيك)+ملح , فلفل
الطريقة:
ضعى قطع الاستيك فى دقيق من الوجهين و نفضى الدقيق الزيادة- سخني على النار 2ملعقة من الزيت مع2 ملعقة من الزبدة في مقلا ية لحد ما تقدح . ضعي قطع الا ستيك و اتركيهم من غير ما تقلبيها لحد ما يتغير لونها شوية بس ما تحمريهاش يعنى حتبقى بنى فاتح تروحى بالشوكة مقلباة على الوش التانى و اتركيها برضة لحد ما تبقى بنى فاتح . استمري لحد ما تخلصى كل القطع واحدة واحدة فى الزيت و الزبدة اللى حمرتى فيهم الاستيك وحيكون فية برضة زى صوص او سائل غامقة ناشف قليل ناتجة عن تحمير اللحم حنبدء في عمل الصلصة البنى وللعلم ان الخطوة دى هي سر الطبق ضعى المشروم و حمرية حتى يتغير لونه .
اضيفي الكريمة اللبانى و قلبي أو ملعقتين من الدقيق مع التقليب ثم ضعى الشوربة و قلبي حتى تحصلي على سمك مثل الكريمة . او البشاميل ضعىالاستيك فى الصوص تقليبة على الوجهين ثم يغرف فى السرفيس و نضع على جنب الطبق الصوص بالمشروم


اقرأ أيضا::


[vfd 'vdrjd ghsjd; fhgw,w , hglav,l K ;dtdi ulg hghsjd;



رد مع اقتباس
إضافة رد

الكلمات الدليلية (Tags)
لاستيك, بالصوص, المشروم, كيفيه, الاستيك, بالصوص, المشروم


ضوابط المشاركة
لا تستطيع إضافة مواضيع جديدة
لا تستطيع الرد على المواضيع
لا تستطيع إرفاق ملفات
لا تستطيع تعديل مشاركاتك

كود [IMG]متاحة
كود HTML معطلة
Trackbacks are متاحة
Pingbacks are متاحة
Refbacks are متاحة


جربي طريقتي لاستيك بالصوص و المشروم ، كيفيه عمل الاستيك بالصوص و المشروم

سياسةالخصوصية


الساعة الآن 10:13 PM


Powered by vBulletin™ Version 3.8.7
Copyright © 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Content Relevant URLs by vBSEO