LinkBack | أدوات الموضوع | انواع عرض الموضوع |
#1
| |||
| |||
الذ اكلاتي البفتيك المحشى ، كيفيه عمل البفتيك المحشى جيبالكم وصفة كتير بتجنن البفتيك المحشى المقادير: كيلو بفتيك +ملح _ فلفل _مستردة _3 فصوص ثوم _عصير ليمون _ عصير بصل الحشو :عصاج بدون صلصة _ او خضار مسلوق مشكل _ ملح _ فلفل الطريقة : زى ما اتعودنا بندق البفتيك بالمدق المخصوص بتاع اللحمة و نتبلة بالملح و الفلفل و عصير البصل و عصير الليمونة و المستردة كويس نفرد كل شريحة و نحشيها بالخضار او اللحمة المعصجة ( يعنى نجيب معلقة كبيرة من الحشو و نحطها عند اول حتة البفتيك و بعدين نلف نلف )حيبقى شكلها فى الاخر زى صباع الكفتة التخين لو حتحشى بالخضار شوحيه الاول دقيقتين فى معلقة زبدة على النار و ممكن تحطى معاة شويه بقدونس صغيرين مفرومين نقفل البقتيكة بعد ما لفناها (برمناها ) بخلة او لفيها بالخيط نضع معلقتين سمن فى مقلاية و فصوص الثوم وبعدين ضعى البفتيك وحمرية فى السمن كويس و بعدين حطى شوية شوية ماء او شوربة لحد ما البفتيك يستوى نشيلة و نفك الخيط او نسحب الخلة بالراحة ويقدم بالهنا و الشفا اقرأ أيضا::
المصدر: منتدي صور حب hg` h;ghjd hgftjd; hglpan K ;dtdi ulg |
الكلمات الدليلية (Tags) |
البفتيك, المحشى, كيفيه, البفتيك, المحشى |
| |