LinkBack | أدوات الموضوع | انواع عرض الموضوع |
#1
| |||
| |||
اطباقي من سفرتي البيض الاسكتلندى ، كيفيه عمل البيض الاسكتلندى جيبالكم وصفة كتير بتجنن البيض الاسكتلندى المقادير: يكيلو لحمة مفرومة +5 بيضات مسلوقين جامد+بصلة كبيرة مبشورة+نص حزمة بقدونس مفرومة +ملح – فلفل – دقيق – بقسماط ناعم – بيضة مضروبة بالشوكة الطريقة نخلط اللحمة بالبصلة بالملح بالفلفل بالبقدونس و نخلطهم كويس زى ما بنعمل عجينة الكفتة ،بعد ما نسلق البيض كويس و نقشرة طبعا و ننشفة من اى ماء و ندحرجة فى الدقيق ،نجيب اللحمة و ناخد قطعة حلوة و نحاول بأدينا كويس نغطى البيضة خالص بالضغط كويس قوى على اللحمة ،وبعدين نحطها فى الدقيق و نضغط برضة بأيدنا كويس و بعدين نحطها فى البيض المضروب وبعدين نحطها فى البقسماط الناعم ونحمرها فى الزيت الغزير ( 2 ) ممكن بعد ما تغطى البيضة المسلوقة باللحمة كويس قوى تجيبى قطعة ورقة فويل و تدهنيها بالفرشاة بالزيت وتحطى فيها كورة اللحمة المفرومة و تقفليها كويس و تكملى باقى المقدار بنفس الطريقة و تحطيهم فى صينية فى الفرن لحد مايستووا يعنى ابقى افتحى واحدة بعد 1/3 ساعة وانتى حتعرفى بالتقريب باقى على سويها قد اية ؟ وبعد ما تستوى شيليهم من الورق الفويل وحطيهم تانى يحمروا و بالهنا و الشفا اقرأ أيضا::
المصدر: منتدي صور حب h'fhrd lk stvjd hgfdq hghs;jgk]n K ;dtdi ulg |
الكلمات الدليلية (Tags) |
البيض, الاسكتلندى, كيفيه, البيض, الاسكتلندى |
أدوات الموضوع | |
انواع عرض الموضوع | |
| |