صور حب




منتدي صور حب
العودة   منتدي صور حب > الاقسام الاسرية > المطبخ - المطبخ الليبي - المطبخ الشامي

إضافة رد
LinkBack أدوات الموضوع انواع عرض الموضوع
  #1  
عضو جديد
 
تاريخ التسجيل: Mar 2021
المشاركات: 7,943
افتراضي اطباقي من ابتكاري طريقة كتير رائعة لعمل اللحمة الباردة ، طريقة طيبة لعمل اللحمة الباردة




اطباقي من ابتكاري طريقة كتير رائعة لعمل اللحمة الباردة طريقة طيبة لعمل اللحمة الباردةاطباقي من ابتكاري طريقة كتير رائعة لعمل اللحمة الباردة طريقة طيبة لعمل اللحمة الباردةاطباقي من ابتكاري طريقة كتير رائعة لعمل اللحمة الباردة طريقة طيبة لعمل اللحمة الباردة



بسم الله الرحمن الرحيم
كيف حالكم بنات ؟؟ إن شاء الله تكونو بألف خير
حبيت اليوم اجيبلكم طريقة وصفة كتير حلوة وجنانوهي طريقة عمل ( اللحمة الباردة )
المقادير: عرق لحم فلتو
فصوص ثوم صحيحة
2 فنجان صغير خل
2 ملعقة سكر
ملعقة ملح
ملعقة فلفل اسود وانا بطحن معاة حبهان مخصوص للحوم
كوب ماءساخن
ملعقتين زيت ذرة او سمن حسب الرغبة
ورق الومنيوم للتغطية
خيط لربط عرق اللحم التحضير: هانجيب عرق اللحم نغسلة وننشفه بورق المطبخ
ونحاول نشيل اى شغت او دهون عليه على قد ما تقدر
نجيب سكين رفيع ونغرز السكين فى عدة اماكن متفرقة فى اللحم
هانجيب فصوص ثوم صحيحة ونغرزها بداخل تلك الثقوب
ونرشها بالفلفل الاسود
هانجيب ملعقة الملح وندعك بيها العرق بالكامل تدليك يعنى
وبعدين هانجيب خيط قوى
ونربط العرق عشان الانسجة تتماسك
ونجيب علبة ثلاجة وتحطى فيها اللحم
وترشى فنجان خل مذوب به ملعقة سكر ودا الدرسينج
او التتبيلة بتاعتة ونغطية ونحطه بالثلاجة
وهانقلبة من وقت للتانى ونسيبة منقوع فى التتبيلة دى
ليلة بحالها على الاقلالطبخ: نجيب صينية ونحطها على النار ونحط فيها المادة الدهنية ونسخنها ونعمل صدمة للحم
نبتدى نشوح العرق من كل ناحية حتى يأخذ اللون البنى من كل ناحية
هانحط فنجان الخل الثانى المذوب به ملعقة سكر وكوب الماء المغلى على اللحم
ملحوظة: ماية التتبيلة الاولى برميها
ثم نغلف الصينية بورق الالومنيوم ونتركة على نار هادية مع ملاحظة تقليبة مرة او اتنين من فترة لاخرى
وهو بياخذ ساعتين تقريباً حتى تمام السوا
وبنعرف انه استوى لما نغرز به شوكة لا يخرج منها سائل
لو وجدتى الميه قلت وهو لسة ما استواش ضيفى القليل من الماء المغلى ولو استوى والماء لسة موجود على النار عليه واكشفى الغطاء الالومنيوم
حتى يتبحر السائل وتتشرب اللحم باقى السائل
نسيبة لما يبرد تماماً ومانقطعوش غير عند التقديم وبالهنا والشفا .


اقرأ أيضا::


h'fhrd lk hfj;hvd 'vdrm ;jdv vhzum gulg hggplm hgfhv]m K 'dfm ;jdv vhzum



رد مع اقتباس
إضافة رد

الكلمات الدليلية (Tags)
طريقة, كتير, رائعة, لعمل, اللحمة, الباردة, طريقة, طيبة, لعمل, اللحمة, الباردة


ضوابط المشاركة
لا تستطيع إضافة مواضيع جديدة
لا تستطيع الرد على المواضيع
لا تستطيع إرفاق ملفات
لا تستطيع تعديل مشاركاتك

كود [IMG]متاحة
كود HTML معطلة
Trackbacks are متاحة
Pingbacks are متاحة
Refbacks are متاحة


اطباقي من ابتكاري طريقة كتير رائعة لعمل اللحمة الباردة ، طريقة طيبة لعمل اللحمة الباردة

سياسةالخصوصية


الساعة الآن 11:23 PM


Powered by vBulletin™ Version 3.8.7
Copyright © 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Content Relevant URLs by vBSEO