صور حب




منتدي صور حب
العودة   منتدي صور حب > الاقسام الاسرية > المطبخ - المطبخ الليبي - المطبخ الشامي

مطبخي لعيونكم طريقة عمل سمك بالباف بيستري - اجمل الطبخات

المطبخ - المطبخ الليبي - المطبخ الشامي

إضافة رد
LinkBack أدوات الموضوع انواع عرض الموضوع
  #1  
عضو جديد
 
تاريخ التسجيل: Mar 2021
المشاركات: 7,987
افتراضي مطبخي لعيونكم طريقة عمل سمك بالباف بيستري - اجمل الطبخات




مطبخي لعيونكم طريقة عمل سمك بالباف بيستري اجمل الطبخاتمطبخي لعيونكم طريقة عمل سمك بالباف بيستري اجمل الطبخاتمطبخي لعيونكم طريقة عمل سمك بالباف بيستري اجمل الطبخات









المقادير:

1 عبوة عجينة باف بيستري جاهزة
سمكة وزن 1 كيلو مخلية من العظم تماما (يفضل سمك التروت )
1/3 ك زيتون اسود

ملح - فلفل اسود -
زيت زيتون
1 بيضة + 2 م ك لبن
3/4 ك من صوص البيست

طريقة التحضير:

1- افردي عجينة البافب بيستري واقسميها لنصفين ثم ضعي علي النصف الاول شريحة السمك الفيليه لتحديد شكلها ومقاسها علي العجينة وابدائي بحرف السكين بتشكيل شكل السمكة علي العجين

2- ارفعي قطعة السمك وادهني قليل من البيستو صوص علي العجين ثم تبلي السمكة بالملح والفلفل الاسود ورشة من زيت الزيتون ثم ضعيها فوق الصوص اول شريحة ثم ادهني بباقي كمية البيستو صوصثم رصي قطع من الزيتون المخليثم شريحة السمك الثانية واغلقيها بالنصف الثاني من العجين المشكل علي شكل سمكة ايضا ثم بطرف شوكة اضغطي الاطراف معا لغلقها جيدا علي السمكة ثم تدهن بالبيضة المخفوقة باللبن وتدخل الفرن 180 درجة ل25 -30 دقيقة او حتي تحمر الباف بيستري وتقدم ساخنة


**يمكنك عمل السمكة كاملة مرة واحدة كما هو موجود بالوصفة او اعملي كل شريحة داخل عجينة لو حدها وقدميها اتنثين منفصلين


اقرأ أيضا::


l'fod gud,k;l 'vdrm ulg sl; fhgfht fdsjvd - h[lg hg'fohj fhgfht fdsjvd h[lg



رد مع اقتباس
إضافة رد

الكلمات الدليلية (Tags)
طريقة, بالباف, بيستري, اجمل, الطبخات


ضوابط المشاركة
لا تستطيع إضافة مواضيع جديدة
لا تستطيع الرد على المواضيع
لا تستطيع إرفاق ملفات
لا تستطيع تعديل مشاركاتك

كود [IMG]متاحة
كود HTML معطلة
Trackbacks are متاحة
Pingbacks are متاحة
Refbacks are متاحة


مطبخي لعيونكم طريقة عمل سمك بالباف بيستري - اجمل الطبخات

سياسةالخصوصية


الساعة الآن 07:46 AM


Powered by vBulletin™ Version 3.8.7
Copyright © 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Content Relevant URLs by vBSEO