صور حب




منتدي صور حب
العودة   منتدي صور حب > الاقسام الاسرية > المطبخ - المطبخ الليبي - المطبخ الشامي

دلعي سفرتك كاتو الفرولة ، ادخلى ده جنان

المطبخ - المطبخ الليبي - المطبخ الشامي

إضافة رد
LinkBack أدوات الموضوع انواع عرض الموضوع
  #1  
عضو جديد
 
تاريخ التسجيل: Mar 2021
المشاركات: 7,977
افتراضي دلعي سفرتك كاتو الفرولة ، ادخلى ده جنان




دلعي سفرتك كاتو الفرولة ادخلى ده جناندلعي سفرتك كاتو الفرولة ادخلى ده جناندلعي سفرتك كاتو الفرولة ادخلى ده جنان



المكونات

بيضتان

50 جرام سكر بودرة

ملعقة صغيرة باكينج باودر

50 جرام دقيق


- الكريما :

علبة زبادى بدون دسم

ربع كيلو فراولة
ثلاثة ارباع كوب كريمة لبانى طازجة

ملعقة كبيرة سكر بودرة

ثمن كيلو فراولة للزينة

طريقة التحضير

- ضعي البيض و السكر البودرة فى إناء عميق فى حمام مائى و اضربيه حتى يبيض لون الخليط و يغلظ القوام ثم ارفعيه عن النار و استمري فى الضرب حتى يبرد الخليط .

- اضيفي الباكينج باودر للدقيق ثم اضيفيه بسرعة إلى خليط البيض.

- ادهني قالب ( حوالى 18 سم ) بالزبدة و غطى القعر بورقة زبدة و صبي العجينة فى القالب.

- سخني الفرن لدرجة حرارة متوسطة و ضعي فيه القالب ثلث ساعة حتى ينضج .

- دعي الكاتو مدة خمس دقائق داخل القالب ليبرد قليلا ثم اقلبيه و انزعي ورقة الزبدة و اتركي الجاتو ليبرد ثم ضعيه فى طيق التقديم .

- اخلطي الزبادى بالكريمة و الفراولة ثم غطى الكاتو بالخليط و زيني الوجه بالفراولة و رشي فوقه السكر البودرة .

- ضعي الكاتو فى الثلاجة ليبرد تماما ثم قدميه .

- قطعي الكاتو إلى 6 قطع 200 سعر حراري لكل قطعة..


اقرأ أيضا::


]gud stvj; ;hj, hgtv,gm K h]ogn ]i [khk hgtv,gm h]ogn



رد مع اقتباس
إضافة رد

الكلمات الدليلية (Tags)
كاتو, الفرولة, ادخلى, جنان


ضوابط المشاركة
لا تستطيع إضافة مواضيع جديدة
لا تستطيع الرد على المواضيع
لا تستطيع إرفاق ملفات
لا تستطيع تعديل مشاركاتك

كود [IMG]متاحة
كود HTML معطلة
Trackbacks are متاحة
Pingbacks are متاحة
Refbacks are متاحة


دلعي سفرتك كاتو الفرولة ، ادخلى ده جنان

سياسةالخصوصية


الساعة الآن 05:43 PM


Powered by vBulletin™ Version 3.8.7
Copyright © 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Content Relevant URLs by vBSEO